Συγκινεί η Μαριέττα Γιαννάκου: Δεν φοβάμαι τον θάνατο - Με ανησυχεί μόνο ότι θα αφήσω μόνη την κόρη μου

Τη Μαριέττα Γιαννάκου συνάντησε η Σάσα Σταμάτη, λίγες ημέρες μετά το εξιτήριο που έλαβε από το νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός.

 Η ίδια περιγράφει στο Secret των Παραπολιτικών τις δύσκολες στιγμές με την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας της.

Τι συνέβη και ξαφνικά μάθαμε ότι είστε στην Εντατική; Αισθάνθηκα μια δύσπνοια πάρα πολύ έντονη στο σπίτι και ζήτησα να με μεταφέρουν με το 166. Πήγα στον Ερυθρό Σταυρό κι εκεί διαπιστώθηκε έμφραγμα του μυοκαρδίου. Οι γιατροί έκαναν αγγειοπλαστική για να το αντιμετωπίσουν. Πέρασα έναν μήνα περίπου στην Εντατική και εν συνεχεία πήγα σε κανονικό δωμάτιο. Τώρα είμαι καλά. Ξέρετε αυτά συμβαίνουν σε πολλούς ανθρώπους.

Φοβηθήκατε τον θάνατο; Όχι, δεν φοβάμαι τον θάνατο. Με ανησυχεί ότι θα αφήσω μόνη την κόρη μου. Βεβαίως, έχει και τον μπαμπά της, με τον οποίο είμαστε διαζευγμένοι, βεβαίως υπάρχει και η αδελφή μου, αλλά θέλω να ζήσω για να τη στηρίξω.

Στο παρελθόν χάσατε το πόδι σας και τώρα συνέβη αυτό. Είπατε ποτέ «γιατί σε μένα»; Όχι, δεν το είπα. Αυτά μπορούν να συμβούν στον οποιοδήποτε. Αν πεις το «γιατί σε μένα», θα είχε τη λογική «και γιατί να μη συμβεί σε κάποιον άλλον αντί σε μένα». Δεν μπορώ να το πω αυτό.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ