Βίντεο: 92χρονος κάνει καντάδα στη γυναίκα του για την 50η επέτειό τους - Έχουν 11 παιδιά & 35 εγγόνια

Ένας 92χρονος από την Οκλαχόμα των ΗΠΑ έκανε την πιο συγκινητική έκπληξη στη γυναίκα του όταν κατά τη διάρκεια του πάρτι για την 50η επέτειο γάμου τους έπεσε στα γόνατα και της έκανε καντάδα!

Ο Χάρβεϊ και η Μίλντρεντ Βόσικα γιόρταζαν τη χρυσή επέτειό τους με 150 καλεσμένους, όταν ο 92χρονος άντρας έδωσε το κινητό του σε μια από τις κόρες του και της είπε να τραβήξει βίντεο με ό,τι ακολουθούσε.

Μετά γονάτισε, έπιασε το χέρι της γυναίκας του και τραγούδησε το κλασικό κομμάτι του Μπινγκ Κρόσμπι «Let Me Call You Sweetheart» με δικούς του στίχους.

«Όλοι δάκρυσαν και χειροκρότησαν όταν τελείωσε» είπε μια από τις εγγονές του ζευγαριού, που ανέβασε το βίντεο της καντάδας στο Facebook. 

«Δεν τον είχαμε ξανακούσει να τραγουδά, παρά μόνο στην εκκλησία», τόνισε.

Όπως αποκάλυψε, η γιαγιά της συγκινήθηκε με την κίνηση, θεωρώντας ότι ήταν η πιο γλυκιά κίνηση που θα μπορούσε να κάνει και ότι έκανε την καρδιά της ευτυχισμένη.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1966 και είχε δέκα παιδιά από προηγούμενους γάμους. Έκαναν μαζί ένα παιδί και τώρα έχουν 35 εγγόνια, 29 δισέγγονα και 3 τρισέγγονα!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ