Πέθανε ο γνωστός δημοσιογράφος Κώστας Κοντογεώργος - Ιδρυτής του media2day

Σε ηλικία 70 ετών έφυγε ο Κώστας Κοντογεώργος. Έχασε την πολυετή μάχη με το Parkinson

O  επί σειρά ετών πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Media2day Εκδοτική ΑΕ και της εφημερίδας ΜΕΤΟΧΟΣ, Κώστας Κοντογεώργος απεβίωσε σε ηλικία 70 ετών μετά από πολυετή μάχη με την νόσο Parkinson.

Αεικίνητος, οξυδερκής και πάντα με τη διάθεση να αντιμετωπίζει νέες προκλήσεις, ο Κώστας Κοντογεώργος, ταξίδεψε πολύ, έζησε για πολλά χρόνια στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου παντρεύτηκε και απέκτησε την πολυαγαπημένη του κόρη Τζένιφερ, ενώ είχε την ευκαιρία να ασχοληθεί με δύο από τις μεγάλες επαγγελματικές αγάπες του, τα χρηματοοικονομικά και τις επιχειρήσεις.

Μέσα του όμως υπήρχε πάντα το «μικρόβιο» της οικονομικής δημοσιογραφίας, με την οποία και ασχολήθηκε επαγγελματικά (έχοντας πλέον και την εμπειρία από τη χρηματιστηριακή θητεία του στις ΗΠΑ), κατόπιν της επιστροφής του στην Ελλάδα.

Στη διάρκεια της δημοσιογραφικής του καριέρας, απασχολήθηκε κυρίως στον Ελεύθερο Τύπο και στην Ημερησία κάνοντας σημαντικές επιτυχίες. Στη συνέχεια, όμως, τον κέρδισε η επιχειρηματική πλευρά της δημοσιογραφίας, με την έκδοση της εβδομαδιαίας χρηματιστηριακής/επενδυτικής εφημερίδας «ΜΕΤΟΧΟΣ» το 1998.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ