Ταϊλανδέζα ξεφτιλίζει την ερωμένη & τον άνδρα της – Με κλοτσιές βρισιές που ανεβάζει στο Youtube

Έχουμε ακούσει πολλές ιστορίες με απατημένες συζύγους να κάνουν διάφορα. Σαν κι αυτήν όμως καμιά. 

Μια γυναίκα επέστρεψε νωρίτερα από το συνηθισμένο σπίτι της, όπου την περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη. 
Αρχικά βρήκε ένα ζευγάρι παπούτσια έξω από το διαμέρισμα. Οι πρώτες της υποψίες επιβεβαιώθηκαν όταν βρήκε τον άνδρα της με την 24χρονη γυμνή γυναίκα στον καναπέ του σπιτιού της στη Μπανγκόκ.

Όχι μόνο την πέταξε έξω όπως ήταν αλλά μαγνητοσκόπησε και όλη τη διαδικασία. Στο βίντεο που τράβηξε η γυναίκα, η ερωμένη αρχικά προσπαθεί να καλυφθεί με μια μπλε κουβέρτα την οποία της τραβάει η σύζυγος και την αφήνει γυμνή. Η 24χρονη κλαίει και η σύζυγος φωνάζει θυμωμένη ενώ στο βίντεο φαίνεται και ένας άνδρας ο οποίος είναι ο σύζυγος , προσπαθεί να εξηγήσει ότι όλα είναι μια παρεξήγηση.

Μετά βίας βέβαια υψώνει τη φωνή του καθώς η γυναίκα γίνεται έξω φρενών. Τελικά μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα η γυναίκα έχει πετάξει την ερωμένη έξω από το διαμέρισμα γυμνή ενώ ο άνδρας της πετάει βιαστικά κάποια ρούχα, την τσάντα και το κινητό της, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Daily Mail.

Καθώς περιμένει να φτάσει το ασανσέρ, η ερωμένη αναγκάζεται να υποστεί όλα όσα συνεχίζει να της λέει φωνάζοντας η έξαλλη σύζυγος.
Το θέμα βέβαια πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις όταν το βίντεο κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο καθώς η ερωμένη πήγε στην αστυνομία. Η σύζυγος ωστόσο υποστηρίζει ότι δεν ανέβασε εκείνη το βίντεο στα κοινωνικά δίκτυα και ότι το έστειλε απλώς σε έναν φίλο της.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ