Απίστευτο ! 27χρονη βρήκε τυχαία την δίδυμη αδερφή της στο Youtube

Κόντρα σε όλες τις πιθανότητες, η 27χρονη Anais Bordier βρήκε την χαμένη αδερφή της όταν μια φίλη της, τής έστειλε ένα βίντεο με ένα κορίτσι που της έμοιαζε πολύ.

Η νεαρή κοπέλα πάντα ήξερε ότι ήταν υιοθετημένη και οι θετοί γονείς της, τής είχαν πει ότι γεννήθηκε στη Νότια Κορέα από μια ανύπαντρη μητέρα και δεν είχε αδέλφια. Δεν ήξερε το όνομα της μητέρας της ούτε είχε κάποια εικόνα για το πώς ήταν αυτή. Δεν ήξερε τίποτα περισσότερο παρά μόνο ότι ήταν υιοθετημένη.

Οι θετοί γονείς της την πήραν στο σπίτι μόλις ήταν τριών μηνών έγκυος και ζούσαν στο Παρίσι και στις Βρυξέλλες. Πάντα τη ρωτούσαν γιατί δε μοιάζει καθόλου στους ξανθούς γονείς της αλλά εκείνη δεν ήθελε να απαντάει. «Είσαι το παιδί που πάντα θέλαμε» έλεγαν οι θετοί γονείς της.

Στα 22 της μετακόμισε στο Λονδίνο για να σπουδάσει σχέδιο μόδας. Μια μέρα, το Δεκέμβριο του 2012, ένας φίλος της την πρόσθεσε με ετικέτα σε ένα βίντεο στο YouTube και στο Facebook.

«Ήταν ένα κωμικό βίντεο που έδειχνε ένα κορίτσι ακριβώς ίδιο με μένα να μιλάει με μια αμερικανική προφορά.Αλλά εγώ ποτέ δεν είχα κάνει ένα βίντεο στο YouTube στη ζωή μου» λέει η 27χρονη.

Είδε το βίντεο ξανά και ξανά και δεν μπορούσε να πιστέψει πόσο ίδιες ήταν. Προσπάθησε απεγνωσμένα να βρει το κορίτσι μυστήριο αλλά ήταν πολύ δύσκολο. Το Φεβρουάριο του 2013 το κορίτσι σαν από θαύμα βρέθηκε πάλι μπροστά της σε ένα άλλο βίντεο, λέει στο CNN.

Το όνομά της ήταν τελικά Samantha Futerman.Ήταν, επίσης, γεννημένη στην Κορέα και είχαν την ίδια γενέθλια δηλαδή στις 19 Νοεμβρίου 1987. Επικοινωνώντας σοκαρισμένη μαζί της ανακάλυψαν ότι είχαν γεννηθεί στην ίδια κλινική. Όλα τότε τα κομμάτια του παζλ ενώνονταν και πίστευαν σίγουρα ότι ήταν δίδυμες. Η Samantha από το Λος Άντζελες έφτασε στο Ηνωμένο Βασίλειο και το τεστ DNA τις επιβεβαίωσε.

Πλέον οι γονείς τους έχουν γίνει φίλοι και οι δύο τους μοιράζονται την ιστορία τους και αναφέρουν ότι δε θα αφήσουν την απόσταση να μπει ανάμεσά τους.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ