Φωτό: Η Σαρλίζ Θερόν στην Κρήτη με τους γιους της, γιορτάζει τα γενέθλια της & περιμένει διάσημο φίλο της

Για ακόμη ένα καλοκαίρι τα νησιά της Ελλάδος κάνουν θράυση στο Χόλλυγουντ! Σειρά της Σαρλίζ Θερόν η οποία επισκέφτηκε την Κρήτη. 

Μπορεί ο Λεονάρντο ντι Κάπριο και πολλοί άλλοι  αστέρες να  επέλεξαν τη Μύκονο για τις διακοπές τους, αλλά  βραβευμένη με Όσκαρ  και πανέμορφη Νοτιοαφρικανή Σαρλίζ Θερόν έπελεξε για τις καλοκαιρινές της διακοπές την Κρήτη. 

Η Θερόν βρίσκεται από προχθές το βράδυ στο νησί, όπου θα περάσει λίγες ημέρες ξεκούρασης, ενώ θα γιορτάσει και τα γενέθλιά της, τα οποία είναι αύριο.

Η Σαρλίζ Θερόν, δεν έφτασε με κάποιο ιδιωτικό αεροσκάφος ή με κάποια θαλαμηγό, αλλά επιβιβάστηκε σε πτήση της Aegean από την Αθήνα, φυσικά πρώτη θέση, και γύρω στις 8 το απόγευμα της Πέμπτης έφτασε στο Ηράκλειο. 

Την πρώτη  φωτογραφία της τράβηξε συνεπιβάτης της μέσα στο αεροσκάφος χωρίς να γίνει αντιληπτός
Δημοσίευμα της Espresso παρουσιάζει φωτογραφίες της Θερόν από την Κρήτη, όπου βρίσκεται χωρίς σωματοφύλακες, με τα δύο παιδιά της και την νταντά τους.

Εντύπωση έκανε το γεγονός ότι την Κυριακή το βράδυ η ακριβοπληρωμένη ηθοποιός του Χόλιγουντ και μούσα του Dior, ξόδεψε 16.000 ευρώ στο εστιατόριο του πολυτελούς ξενοδοχείου Porto Elounda, για τα γενέθλιά της και έδινε πουρμπουάρ 300 ευρώ στους σερβιτόρους.

Στη συνέχεια μπήκε σε ένα πουλμανάκι της Sky service χαμογελαστή και έφυγε με προορισμό το νομό Λασιθίου. 

Η άφιξή της δεν ήταν γνωστή και ο κόσμος που συνταξίδευε μαζί της εξεπλάγη που την είδε. Ακόμα και οι υπάλληλοι του αεροδρομίου προσπαθούσαν να σιγουρευτούν κοιτάζοντάς την εάν όντως πρόκειται για τη γνωστή ηθοποιό ή για κάποια άλλη που της μοιάζει. 

Η 41χρονη Σαρλίζ Θερόν, όπως αναφέρεται, εικάζεται ότι επέλεξε την μαγευτική Ελούντα για τις διακοπές της. Πιθανότατα βρίσκεται σε κάποιο από τα υπερπολυτελή ξενοδοχεία της περιοχής, όπου και θα παραμείνει για τουλάχιστον τέσσερις ημέρες.

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι επίκειται κι άλλη άφιξη πολύ γνωστού ηθοποιού και καλού της φίλου, ο οποίος φαίνεται να είναι το άτομο που της πρότεινε την Κρήτη για ξεκούραση. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ