Συγκινητικό βίντεο: Τη συνόδευσε ως νύφη στον γάμο της ο λήπτης της καρδιάς του πατέρα της

Στην πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής της, την ημέρα του γάμου της, άκουσε τον χτύπο της καρδιάς του πατέρα της, στο σώμα ενός άλλου άνδρα. 

Η Τζένη Στέπιεν περίμενε δέκα χρόνια για τη στιγμή που θα συναντούσε τον άνθρωπο που ζει χάρη στην καρδιά του πατέρα της, ο οποίος δολοφονήθηκε το 2006 όταν επέστρεφε από τη δουλειά στο σπίτι του. Ήταν σεφ σε εστιατόριο στην Αμερική, όταν τελείωσε τη δουλειά του στο Νιου Τζέρσει και επιστρέφοντας στο σπίτι του στην Πενσυλβάνια έπεσε θύμα ένοπλης ληστείας.. Ο 16χρονος δράστης στην προσπάθειά του να τον κλέψει τον πυροβόλησε στο κεφάλι, τραυματίζοντας θανάσιμα τον 53χρονο άνδρα. Ο ίδιος δεν ξέφυγε από τα χέρια της αστυνομίας και σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης καταδικάστηκε σε 40 χρόνια φυλακή. 

Παρά το τραγικό γεγονός και την ανείπωτη θλίψη στην οποία βυθίστηκε η οικογένεια του θύματος, οι συγγενείς του 53χρονου αποφάσισαν να δωρίσουν τα όργανα του θανόντος σε ανθρώπους που βρίσκονται μεταξύ ζωής και θανάτου και τα έχουν ανάγκη. Ένας από αυτούς ήταν και ο Άρθουρ Τόμας, ο οποίος περίμενε συμβατό μόσχευμα 16 χρόνια και στον οποίο απευθύνθηκε η Τζένη Στέπιεν για να τη συνοδεύσει στην Εκκλησία την ημέρα του γάμου της. 

Του έστειλε επιστολή και εκείνος ανταποκρίθηκε θετικά και έτσι στις 6 Αυγούστου ο Τόμας ταξίδεψε στο Πίτσμπουργκ προκειμένου να παραδώσει στον γαμπρό την κόρη του ανθρώπου που του έσωσε τη ζωή. 

«'Ηταν ακριβώς σαν να είχα δίπλα μου τον πατέρα μου. Ίσως και ακόμα καλύτερα γιατί έτσι θα καταλάβουν πολλοί άνθρωποι ότι οι δωρητές οργάνων κάνουν κάτι πολύ σημαντικό» είπε η Τζένη ενώ η αδελφή της Μισέλ συμπλήρωσε: «Όταν τον αγκάλιασα αισθάνθηκα σαν να ήμουν και πάλι κοντά στον μπαμπά μου. Η μέρα μου έγινε τέλεια». 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ