Έτοιμο το ξενοδοχείο που μοιάζει βγαλμένο από παραμύθι, στην περιοχή όπου έζησε ο Κόμης Δράκουλας

Πώς θα σας φαινόταν αν κάνατε διακοπές μέσα σε ένα … παραμύθι;

Στην καρδιά της Τρανσυλβανίας, στη Ρουμανία, σε μια περιοχή που έγινε διάσημη από τις ιστορίες τρόμου του κόμη Δράκουλα, ένα νέο ξενοδοχείο που μοιάζει να ξεπήδησε μέσα από τον χώρο του παραμυθιού, ξετρελαίνει τους επισκέπτες της περιοχής.

Το Castelul de Lut Valea Zanelor θα ανοίξει σύντομα τις πύλες του. Ωστόσο, είχε προλάβει ήδη να συγκεντρώσει 26.000 like στο Facebook. Και φυσικά, οι κρατήσεις, από κάθε μεριά του πλανήτη, είναι αμέτρητες.

Η αλήθεια πάντως είναι πως το νέο ξενοδοχείο δεν θυμίζει σε τίποτα τις ανατριχιαστικές ιστορίες του διάσημου κόμη. Αντίθετα, ταιριάζει με τα πιο όμορφα παραμύθια με πρίγκιπες και πριγκίπισσες. 

Το ξενοδοχείο σχεδιάστηκε έτσι ώστε να θυμίζει ένα αγροτικό καταφύγιο και ανήκει σε 2 δημοφιλείς ρουμάνους τραγουδιστές. Οι ιδιοκτήτες το κατασκεύασαν πριν 2 χρόνια, χρησιμοποιώντας μόνο φυσικά και οργανικά υλικά, όπως πηλό, ξύλο και άμμο. 

Διαθέτει 10 ρουστίκ δωμάτια, με θέα προς τα Καρπάθια Όρη, και ένα εστιατόριο με πιάτα από βιολογικά προϊόντα ντόπιας παραγωγής.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ