Άντε γειά: Ο Άκης και ο Τάκης σε μεγάλα νεύρα ξέσπασαν για Ουζουνίδη και Μανιάτη (βίντεο)

Μεγάλος εκνευρισμός υπήρχε στη χθεσινοβραδινή εκπομπή «Άντε Γεια», με τον Τάκη και τον Άκη, με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στον Ολυμπιακό.

 

Οι δύο οπαδοί των πρωταθλητών τα "έχωσαν" σε όσους επιχειρούν να απαξιώσουν την ομάδα μετά από μία αποτυχία και υπερασπίστηκαν τη διοίκηση για τις διορθωτικές κινήσεις που κάνει.

Όπως θα δείτε, μετά το 32:00 του  βίντεο, ο Τάκης ξεκαθάρισε ότι δεν τίθεται θέμα Ουζουνίδη για τον Ολυμπιακό και ήταν κάθετος γι΄ αυτό, κάνοντας επίθεση σε όσους υποστηρίζουν ακόμα το συγκεκριμένο σενάριο για τον "ερυθρόλευκο" πάγκο.

Παράλληλα, οι δύο παρουσιαστές της εκπομπής υπερασπίστηκαν την επίσκεψη των οργανωμένων στου Ρέντη μετά τον αποκλεισμό, ενώ άφησαν σαφείς αιχμές για συγκεκριμένους παίκτες που ήταν αδιάφοροι στα παιχνίδια με τους Ισραηλινούς.

Μάλιστα, σε κάποια φάση "φωτογραφήθηκε" Γιάννης Μανιάτης, ο οποίος αποχωρεί από τον Ολυμπιακό, με τον Άκη να λέει χαρακτηριστικά ότι "δεν μπορεί να είσαι αρχηγός του Ολυμπιακού και να κάνεις καραγκιοζιλίκια για να σε βλέπει η κερκίδα"! 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ