Ενώνουμε τις δυνάμεις μας για 60 παιδιά. Μαζί θα τα καταφέρουμε.

Ενώνουμε τις δυνάμεις μας για 60 παιδιά. Μαζί θα τα καταφέρουμε. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» χάρη στη χορηγία Ιδιωτών και Φορέων, εξασφάλισε 2 Νέα οικήματα σε Αίγιο και Αγρίνιο, ικανά να γίνουν το σπίτι 60 παιδιών, που πρέπει άμεσα να απομακρυνθούν από το περιβάλλον τους.

Ενώνουμε τις δυνάμεις μας για 60 παιδιά. Μαζί θα τα καταφέρουμε.

« ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ 60 ΠΑΙΔΙΑ.

ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ »

 


«Το Χαμόγελο του Παιδιού» χάρη στη χορηγία Ιδιωτών και Φορέων, εξασφάλισε 2 Νέα οικήματα σε Αίγιο και Αγρίνιο, ικανά να γίνουν το σπίτι 60 παιδιών, που πρέπει άμεσα να απομακρυνθούν από το περιβάλλον τους.

 

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τους ιδιώτες, φορείς, τις τοπικές κοινωνίες και τους επαγγελματίες που σε αυτή τη δύσκολη στιγμή....

 

Ενώθηκαν – Εμπιστεύθηκαν – Προσέφεραν

 

2 νέα Σπίτια που σήμερα είναι έτοιμα να λειτουργήσουν.

 

Καλούμε όλους Εσάς που διαχρονικά είστε συνοδοιπόροι μας, να συμβάλλετε στη νέα αυτή τεράστια πανελλαδική προσπάθεια, στηρίζοντας τα παιδιά που έχουν ανάγκη!

 

Όλοι Μαζί μπορούμε να επιτύχουμε έναν ακόμα στόχο, την ΑΣΦΑΛΕΙΑ 60 παιδιών!

 

Λίγα λόγια για το Σπίτι μας στο Αίγιο:

 

Το σπίτι μας στο Αίγιο αποτελεί δωρεά της κας. Αρβανίτη Ισαβέλλας εις μνήμην των γονιών της και σε αυτό μπορεί να μείνουν 40 παιδιά διαφόρων ηλικιών.

 

Λίγα λόγια για το Σπίτι μας στο Αγρίνιο:

 

Το σπίτι μας στο Αγρίνιο μας παραχωρήθηκε από το Δήμο Αγρινίου και χάρη στην υποστήριξη ιδιωτών, εταιρειών χορηγών και εθελοντών είναι έτοιμο για 20 διαφόρων ηλικιών. Το σπίτι θα λειτουργεί στα πλαίσια του Προγράμματος Ημερήσιας Φροντίδας.Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ