Βίντεο: 4χρονη κλαίει με λυγμούς όταν μαθαίνει ότι λήγει η θητεία του Ομπάμα

Ενώ οι ψηφοφόροι στις ΗΠΑ ετοιμάζονται για την μεγάλη μέρα, όταν στις 8 Νοεμβρίου θα κληθούν στις κάλπες για να εκλέξουν τον νέο πρόεδρο της χώρας τους, υπάρχουν «κάποιοι» Αμερικανοί που δεν είναι έτοιμοι για την αλλαγή που θα γίνει στον Λευκό Οίκο

Πρόκειται για τα μικρά παιδιά, που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν επί προεδρίας του Μπαράκ Ομπάμα και δεν μπορούν να κατανοήσουν γιατί οι ΗΠΑ θα αλλάξουν πρόεδρο.

Η τετράχρονη Αμπέλα Τόμλιν, από το Όρεγκον, ξεσπά σε λυγμούς μέσα στο αυτοκίνητο της μητέρας της, όταν εκείνη ακούει στο ραδιόφωνο τις ομιλίες στο συνέδριο των Δημοκρατικών. Η μητέρα της μικρής, Άντρεα Τόμλιν, εξήγησε στην κόρη της ότι ο Ομπάμα θα αποχωρήσει από τον Λευκό Οίκο, καθώς τον προσεχή Νοέμβριο θα διεξαχθούν εκλογές και ένας νέος πρόεδρος θα αναλάβει τα ηνία της χώρας.

Το κοριτσάκι ξεσπά σε κλάματα και ζητά από την  μητέρα της να την πάρει αγκαλιά και να την βάλει για ύπνο βλέποντας μια ταινία για να νιώσει καλύτερα. Η μητέρα της μικρής ανάρτησε στα social media το βίντεο με την Αμπέλα που κλαίει για τον Ομπάμα και εξήγησε ότι η κόρη της από την ημέρα που γεννήθηκε είναι «η μεγαλύτερη θαυμάστρια του Μπαράκ Ομπάμα» και ο Αμερικανός πρόεδρος είναι για εκείνη ο ήρωάς της!

Η Άντρεα Τόμλιν προσπάθησε να παρηγορήσει την κόρη της και της μίλησε για το ενδεχόμενο ο επόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ να είναι η υποψήφια των Δημοκρατικών Χίλαρι Κλίντον, κάτι που ηρέμησε προς στιγμή το κοριτσάκι, που όμως επέμενε στην αγάπη της για τον Ομπάμα και ζήτησε τουλάχιστον να τον καλέσουν στο σπίτι για φαγητό!

 

Τον περασμένο Φεβρουάριο η Καπρίνα Χάρις από την Αλαμπάμα, ανάρτησε στο διαδίκτυο ένα παρόμοιο βίντεο με την μικρή εγγονή της να κλαίει απαρηγόρητη, όταν έμαθε ότι ο Ομπάμα δεν έχει τρίτη θητεία στον Λευκό Οίκο. Ο Αμερικανός πρόεδρος είδε το βίντεο και προς έκπληξη όλων, απάντησε στην Χάρις: «Καπρίνα, πες της να στεγνώσει τα δάκρυά της, γιατί δεν πρόκειται να πάω πουθενά. Όταν θα φύγω από τον Λευκό Οίκο θα παραμείνω πολίτης όπως κι εκείνη. Και όταν θα μεγαλώσει, θα μπορεί να είναι στο πλευρό μου».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ