Ο Άκης Τσοχατζόπουλος έφαγε άγριο ξύλο μέσα στο κελί της φυλακής από τον βαρυποινίτη Στεφανάκο;

Την προηγούμενη Πέμπτη στις 20:30 το βράδυ ο πρώην υπουργός Ακης Τσοχατζόπουλος λέγεται πως έπεσε θύμα ξυλοδαρμού μέσα στη φυλακή από τον βαρυποινίτη Βασίλη Στεφανάκο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ το περιστατικό του ξυλοδαρμού σημειώθηκε στη ΣΤ' πτέρυγα του Κορυδαλλού όπου κρατείται ο Ακης Τσοχατζόπουλος.

Ολα ξεκίνησαν μετά από ασήμαντη αφορμή όταν ο κ.Τσοχατζόπουλος διαμαρτυρήθηκε για τα φώτα που έμεναν ανοιχτά και τον ενοχλούσαν. Τότε, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα της εφημερίδας,  ο Στεφανάκος φέρεται  να εισέβαλε στο κελί του πρώην υπουργού. «Τι φωνάζεις μωρή πατσαβούρα» του είπε και άρχισε να τον χτυπάει άγρια.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα το περιστατικό σημειώθηκε μπροστά στα μάτια σωφρονιστικών υπαλλήλων που λέγεται επίσης ότι δεν αντέδρασαν έγκαιρα για να προστατεύσουν τον πρώην υπουργό. Παρόντες στο περιστατικό ήταν γνωστός ποινικολόγος, αλλά και ο Νίκος Ρωμανός.  Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρώην υπουργός χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο των φυλακών σε άσχημη κατάσταση.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ