Το καλοκαίρι ξεκινά για τον Πρωθυπουργό! Στο Σούνιο για τις διακοπές του & φέτος ο Τσίπρας

Τέλος η δουλειά για τον Αλέξη Τσίπρα  από αύριο η οικογένεια έχει προτεραιότητα . 

Ο πρωθυπουργός θα βρίσκεται βέβαια κοντά  αφού μετακομίζει στο εξοχικό φίλων του στο Σούνιο, ενώ δεν αποκλείεται να μεταβεί και σε κάποιο νησί ενόψει Δεκαπενταύγουστου.

Ετοιμοι για  τις παραλίες  και οι περισσότεροι υπουργοί της κυβέρνησης αφού η Βουλή κλείνει 22 μέρες γα θερινές διακοπές, από το Σάββατο 6 Αυγούστου έως την Κυριακή 28 Αυγούστου.

Στις διακοπές του πάντως ο Αλέξης Τσίπρας  θα πάρει αποφάσεις για : 

 

1/ Έναρξη της διαπραγμάτευσης με τους δανειστές στο πλαίσιο της δεύτερης αξιολόγησης που θα έχει στο επίκεντρο την εργασιακή μεταρρύθμιση.

 

2/ θα μελετήσει όλα τα σενάρια για ανασχηματισμό μέχρι εκλογές.

 

Πάντως οι τελευταίες κινήσεις, όπως οι "κορδέλες" στη Σαντορίνη και την Πάρο, η προώθηση της απλής αναλογικής και της Συνταγματικής Αναθεώρησης και τα μέτρα υπέρ των συνταξιούχων που πλήττονται από την κατάργηση του ΕΚΑΣ σε συνδυασμό με την κλιμάκωση της πολιτικής αντιπαράθεσης με τη ΝΔ και τη Δημοκρατική Συμπαράταξη "δείχνουν" πορεία προς κάλπες στη βάση του σεναρίου της..."δεξιάς παρένθεσης"!

Άνθρωπος που γνωρίζει καλά τον  Τσίπρα, αποκλείει τις  πρόωρες εκλογές αν δεν προωθήσει πρώτα όλες εκείνες τις μεταρρυθμίσεις είτε είναι μνημονιακή υποχρέωση είτε όχι προκειμένου να εγκαθιδρύσει το νέο μεταπολιτευτικό καθεστώς.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ