Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!Σοκ! Δυο συλλήψεις για σειρά κακοποιήσεων μικρών παιδιών σε ιδιωτικό παιδικό σταθμό

Συνελήφθησαν ο ιδιοκτήτης και οι υπεύθυνοι παιδαγωγοί

Με την κατηγορία σοβαρών κακοποιήσεων σε βάρος 12 μικρών παιδιών συνελήφθησαν σήμερα  ο ιδιοκτήτης και οι υπεύθυνοι παιδαγωγοί σε ιδιωτικό παιδικό σταθμό στο Μιλάνο. 

Όπως απέδειξαν κάμερες κλειστού κυκλώματος που είχαν τοποθετήσει οι καραμπινιέροι, οι παιδαγωγοί έσπρωχναν, πετούσαν με βία στα κρεβάτια και σε ορισμένες περιπτώσεις δάγκωναν τα μικρά παιδιά, για να τα φοβερίσουν και να τα τιμωρήσουν για υποτιθέμενες αταξίες τους. 

Σε κάποιες άλλες περιπτώσεις, σύμφωνα με τον ιταλικό τύπο, τα μικρά παιδιά καθηλώνονταν στις καρέκλες επι ώρες, δεμένα με ζώνες, ενώ βρέθηκε και ένα μικρό, σκοτεινό δωμάτιο, που λειτουργούσε ως «απομόνωση».

Όταν οι γονείς των παιδιών εντόπισαν μώλωπες και τραύματα, ζήτησαν εξηγήσεις από τον ιδιοκτήτη του παιδικού σταθμού, ο οποίος προσπάθησε να δικαιολογηθεί προσφεύγοντας σε απίθανες δικαιολογίες. Η κινητοποίηση των καραμπινιέρων κατάφερε να φέρει στο φως την πολλοστή αυτή περίπτωση κακοποιήσεων παιδιών σε μεγάλη ιταλική πόλη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ