Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Ξύπνησε από το κώμα η Νανά Καραγιάννη – Ενθαρρυντικά τα νέα για την υγεία της

Η παρουσιάστρια Νανά Καραγιάννη βγαίνει τις επόμενες ημέρες από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Κωνσταντοπούλειου Νοσοκομείου. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso οι θεράποντες ιατροί ενημέρωσαν τους δικούς της ανθρώπους πως η Νανά "ξύπνησε" από το κώμα. "Την 'ξυπνήσαμε' και μέχρι αυτή τη στιγμή που μιλάμε η Νανά Καραγιάννη ανταποκρίνεται εξαιρετικά. 
Η καρδιά της λειτουργεί πολύ καλά και ευελπιστούμε μετά το Σαββατοκύριακο να βγει από την εντατική και να επιστρέψει στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο 'Γεννηματάς'" ανέφεραν οι γιατροί.
 
Όπως σημειώνει ο διοικητής του νοσοκομείου, Μιχάλης Κούτρας, το βράδυ της Παρασκευής έγινε με ιδιαίτερη προσοχή η αποσωλήνωσή της και η παρουσιάστρια πλέον αναπνέει μόνη της. Ο κ. Κούτρας επιμένει πως η κα. Καραγιάννη που παλεύει χρόνια με τη νευρική ανορεξία δεν υπέστη ποτέ "πολυρογανική ανεπάρκεια", όπως γράφτηκε στα ΜΜΕ, αφού σε εκείνη την περίπτωση η κατάστασή της θα ήταν μη αναστρέψιμη.
"Επαναλαμβάνεται αυτός ο όρος από άτομα που προφανώς δεν γνωρίζουν και δεν έχουν μιλήσει με κάποιους ειδικούς. Αυτή τη φορά δεν το διαψεύδω εγώ, αλλά η ίδια, που βγαίνει από τη ΜΕΘ".

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ