Τρόμος πάνω από το Τέξας: Ένοπλος άνοιξε πυρ στο κέντρο του Όστιν - 1 νεκρή, 4 τραυματίες

Ένας ένοπλος άνοιξε πυρ στο κέντρο της πόλης του Όστιν, στην Πολιτεία του Τέξας

Συγκεχυμένες είναι οι πληροφορίες σχετικά με τα  περιστατικά ένοπλης βίας στο Όστιν του Τέξας. Σε μήνυμα της αστυνομίας στο Twitter αναφέρονται δύο ξεχωριστά επεισόδια στην πρωτεύουσα της πολιτείας του Τέξας, ενώ την ίδια στιγμή τοπικά μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο για μια νεκρή γυναίκα και 4 τραυματίες, 3 από τους οποίους νοσηλεύονται. 

"Και τα δύο σημεία είναι ασφαλή τώρα", ανέφερε σε μήνυμά του στο Twitter το αστυνομικό τμήμα του Όστιν. Δεν είναι σαφές ακόμη πόσοι άνθρωποι έχουν πυροβοληθεί.

Νωρίτερα, σε ανάρτησή της η αστυνομία είχε κάνει λόγο για ένα "επεισόδιο με πυροβολισμούς σε εξέλιξη" στο κέντρο της πόλης που προκάλεσε πολλά θύματα και είχε καλέσει τον κόσμο να μην πλησιάζει την περιοχή.

Μία γυναίκα ηλικίας περίπου 30 ετών σκοτώθηκε από τα πυρά, ανέφερε η ιστοσελίδα της εφημερίδας Austin American-Statesman, που επικαλείται τις Υπηρεσίες Ιατρικών Επειγόντων της κομητείας Όστιν-Τράβις.

Οι Υπηρεσίες Ιατρικών Επειγόντων της κομητείας Όστιν-Τράβις επιβεβαίωσαν με μήνυμά τους μέσω Twitter ότι πολλοί άνθρωποι έχουν πυροβοληθεί.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ