Μεθυσμένος Γερμανός προκαλεί πανικό σε πτήση από Βερολίνο προς το Ηράκλειο - Ποιος τον ακινητοποίησε

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε σε πτήση αεροσκάφους τσάρτερ της Air - Berlin από Βερολίνο προς Ηράκλειο Κρήτης. 

Μετά την απογείωση του αεροσκάφους, ένας επιβάτης, πιθανότατα μεθυσμένος, σηκώθηκε όρθιος και άρχισε να φωνάζει και να χειρονομεί στα γερμανικά, με αποτέλεσμα να προκληθεί πανικός. Μάλιστα, άρχισε να κινείται απειλητικά προς τα μπροστά μέρος του αεροπλάνου.

Ωστόσο, ένας άλλος επιβάτης της πτήσης σηκώθηκε και ακινητοποίησε τον «εκτός εαυτού» άνδρα. Μάλιστα, τον έριξε στο πάτωμα του αεροσκάφους και αμέσως του πέρασε χειροπέδες!  Oι πιλότοι ενημέρωσαν τον πύργο ελέγχου του αεροδρομίου του Ηρακλείου και ειδοποιήθηκε η αστυνομία η οποία και περίμενε τον ταραξία επιβάτη στην προσγείωση, και τον συνέλαβε. 

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα εντός του αεροδρομίου, ωστόσο, δεν κρατήθηκε αφού δεν υπεβλήθη μήνυση από κανένα.

Σύμφωνα με τον αερολιμενάρχη Ηρακλείου που μίλησε στο neakriti.gr ο άνδρας που πέρασε χειροπέδες στον ταραξία ήταν αστυνομικός που ταξίδευε  για  διακοπές στην Κρήτη. Είναι όμως πιθανόν, αυτή είναι να είναι η «επίσημη» εκδοχή και για λόγους ασφαλείας, μετά τα τρομοκρατικά χτυπήματα στη Γερμανία, οι εκεί αρχές να έχουν λάβει ειδικά μέτρα για τις πτήσεις τους, όπως και σε άλλες χώρες.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ