Προβλέψεις Αυγούστου για όλα τα ζώδια από τον Κ. Λεφάκη: Για ποιους θα λήξει φλογερά το καλοκαίρι & ποιοι... θα την πατήσουν

Ο Αύγουστος 2016 είναι ένας επεισοδιακός και προπαρασκευαστικός μήνας τόσο σε προσωπικό όσο και σε διεθνές πολιτικό επίπεδο! Τα γεγονότα που θα ακολουθήσουν θα δώσουν ένα μήνυμα για τις εξελίξεις που θα ακολουθήσουν το προσεχές φθινόπωρο.

Το βασικό αστρολογικό φαινόμενο του μήνα είναι η σύνοδος του Άρη με τον Κρόνο η οποία και κορυφώνεται στις 24 Αυγούστου! Ωστόσο, παραμένει ενεργή  η δυσαρμονία του Κρόνου από τον Τοξότη με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, η οποία έχει μεγάλη ακρίβεια τόσο τον Αύγουστο, όσο και τον επόμενο μήνα τον Σεπτέμβριο.  Σχηματιζόμενες αυτές οι όψεις στον μεταβλητό αυτό σταυρό, δυσχεραίνουν για μία ακόμα φορά την επικοινωνία , τις συναλλαγές, τα προβλήματα στην εξωτερική πολιτική πολλών κρατών και τονίζουν το στοιχείο της εξαπάτησης και άλλο τόσο της ψευδαίσθησης στην ανθρώπινη συμπεριφορά.

Ο Αύγουστος όμως έχεις και τις θετικές του μέρες, κατά τις οποίες μπορούμε όλοι μας να απολαύσουμε όμορφες στιγμές και να ανανεωθούμε. Οι θετικές ημέρες του Αυγούστου είναι οι ακόλουθες: 2,3,6,8,14,17,21,28,31 Αυγούστου.

Οι μέρες που χρήζουν προσοχή και πρέπει να είμαστε πιο εγκρατείς και επιφυλακτικοί είναι οι ακόλουθες: 5,10,13,19,24,25,26 Αυγούστου

Δείτε τις μηνιαίες προβλέψεις Αυγούστου για το ζώδιο σας

ΚΡΙΟΣ
Ο Αύγουστος του 2016 τονίζει το στοιχείο της φωτιάς και κατά επέκταση την δημιουργικότητα την τόλμη και την επιθυμία σας για ερωτική κατάκτηση. Παράλληλα, με την  σύνοδο του Άρη με τον Κρόνο στον Τοξότη, ελλοχεύει ο κίνδυνος σε ταξίδια, σε εμπορικούς διακανονισμούς και στην προσπάθεια να φτάσετε σε έναν δύσκολο στόχο.

Γενικότερα αυτός ο μήνας, φέρνει έναν απόηχο παλαιότερων δυσκολιών, επικοινωνιακού χαρακτήρα.  Βγάζει για δεύτερη και τελευταία φορά υποθέσεις στην επιφάνεια, που είχαν μείνει ημιτελείς, υποχρεώνεστε να τις κλείσετε.  Σας φέρνει αντιμέτωπους με αγαπημένα σας πρόσωπα και το πεπρωμένο θα λειτουργήσει εκρηκτικά, είτε για να τις ενισχύσει είτε για να τις τερματίσει.

Η σύνοδος  του Άρη με τον Κρόνο που είναι σύγκρουση διαφορετικών ενεργειών, διαταράσσει σχέσεις με συγγενείς και συνεργάτες ανατρέπει την πραγματοποίηση ενός σχεδίου κυρίως επιχειρηματικού και για κάποιους από εσάς σας φέρνει αντιμέτωπους με το Νόμο.

Οφείλεται να προσαρμοστείτε στο κυρίαρχο κλίμα, να μην πιέσετε ανθρώπους και καταστάσεις και προπαντός να μην εκθέσετε τα βασικά σας συμφέροντα σε οποιαδήποτε μορφής κινδύνου, από εγωιστική παρόρμηση και μόνο.

ΤΑΥΡΟΣ
Ο Αύγουστος του 2016 πληθαίνει τις εξελίξεις στον άξονα προσωπικής και επαγγελματικής ζωής.  Ακόμα και αν βρίσκεστε σε διακοπές δημιουργούνται τώρα οι προϋποθέσεις κάποιων δυσκολιών, που επιστρέφοντας από αυτές θα υποχρεωθείτε να τις αντιμετωπίσετε.

Το φαινόμενο του μήνα που είναι η σύνοδος Άρη - Κρόνου στον Τοξότη, θίγει χαρακτηριστικά τη συναισθηματική και οικονομική σας ασφάλεια.

Τα γεγονότα που θα μεσολαβήσουν σας υποχρεώνουν να κάνετε αναθεωρήσεις ή να υψώσετε ασφαλιστικές δικλείδες.  Η συμπεριφορά κάποιων ανθρώπων θα σας προβληματίσει ή ακόμα και θα σας τρομάξει.  Ο Άρης μαζί με τον Κρόνο στο 8ο σπίτι σας, θα σας ταλαιπωρήσουν ψυχικά και σωματικά για αυτό δεν πρέπει να καταναλώσετε δυναμισμό σε προσπάθειες οι οποίες από την αρχή έχουν καταδικασμένο αποτέλεσμα.

Βέβαια είσαστε άνθρωποι που θέλετε οπωσδήποτε να φτάσετε στον σκοπό σας.  Το στοιχείο που θα προσθέσετε είναι η ευελιξία, η διαπραγμάτευση με ανθρώπους που παίζουν ρόλο βασικό για να πετύχετε αυτά που θέλετε, και η αποδοχή κάποιων καταστάσεων που κυριαρχούν στο εξωτερικό περιβάλλον της ζωής σας.

Λίγο πολύ θα αγωνιστείτε αυτό το μήνα και εκείνο που πρέπει να αποφύγετε είναι οι συγκρούσεις που μπορεί να αφήσουν τραύματα.  Μικρής κλίμακας εύνοια θα έχετε από τον Ερμή και την Αφροδίτη που διατρέχουν όλο τον μήνα από την Παρθένο  και αυτό σημαίνει πως άνθρωποι που δεν εκτιμάτε ιδιαίτερα, θα αποδειχθούν χρήσιμοι ενώ κάποιος άλλος παράγοντας εμφανίζεται στο μέσο του μήνα και γίνεται σύμμαχος ή αναγκαίος βοηθός σας. Στα ερωτικά σας ρίξτε νερό στο κρασί σας, αποφύγετε δηλώσεις και μην είστε επιθετικοί ακόμα και όταν έχετε δίκιο, με τον σύντροφό σας.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Ο Αύγουστος είναι ένας μήνας που σας βοηθά να αξιοποιήσετε τα εκφραστικά σας μέσα. Η Αφροδίτη με τον Ερμή στην Παρθένο δημιουργεί ευχάριστες συνθήκες στο στενό περιβάλλον και ενδεχομένως και στην προσωπική σας ζωή. Η σύνοδος Άρη – Κρόνου στον Τοξότη ως βασικό φαινόμενο του μήνα, δοκιμάζει για μία ακόμα φορά τις σχέσεις σας, τόσο τις προσωπικές όσο και τις κοινωνικές. Το φαινόμενο αυτό γεννά για μία ακόμα φορά δυσκολίες στην αισθηματική και επαγγελματική συνεργασία με τους άλλους.  Οι δυσκολίες αυτές είναι η αποκάλυψη μίας πραγματικότητας την ο ποία πρέπει να γνωρίζετε και βάση αυτής να πάρετε μία θέση απέναντι σε ανθρώπους και καταστάσεις.

Όλος ο μήνας απαιτεί προνοητικότητα και προσοχή σε κάθε κίνηση που χαρακτηρίζεται τολμηρή ή ριψοκίνδυνη.  Θα κουραστείτε πολύ για να διατηρήσετε την ισορροπία σε σχέσεις που σας αφορούν ενώ θα πρέπει να φιλοσοφήσετε κάποια σχέση που θα τελειώσει οριστικά κατά την διάρκεια αυτού του  μήνα.

Πάντως Άρης και Κρόνος στον Τοξότη, πρέπει να ξέρετε πως τον πρώτο λόγο τον έχουν οι άλλοι, είτε το δέχεστε , είτε όχι. Δεύτερον είναι μία εποχή συνθηκολόγησης και όχι αντεκδίκησης και τρίτον η υπομονή και η αποδοχή του ότι εξελίσσεται απέναντί σας είναι σημαντικό  να το κάνετε και είναι βέβαιο ότι θα αμοιφθείτε αργότερα για αυτό τόσο ηθικά, όσο και υλικά.

Τέλος, για τους νεότερους τα ερωτικά σας περνούν από μία δοκιμασία και επειδή εμπλέκεται λίγο και ο Ποσειδώνας από τους Ιχθύες προσπαθήστε να συνειδητοποιήσετε ότι αυτό που φαίνεται δεν είναι πάντα αυτό που είναι στην πραγματικότητα.  Ψάξτε καλά, πριν πάρετε τις μεγάλες αποφάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Αύγουστος δίνει έμφαση στην αισθαντικότητα και στην διάθεση να ανεφοδιαστείτε συναισθηματικά ή ψυχαγωγικά!

Το φαινόμενο του μήνα όμως – Άρης – Κρόνος στον Τοξότη – φέρνει ένα κύμα αντιξοοτήτων και αιφνίδιων δυσκολιών, στον τομέα της εργασίας.  Παρόλο που ο Ήλιος σχηματίζει καλή όψη με αυτή την σύνοδο, δεν είναι αρκετός για να εξαλείψει κάποια δυσάρεστα περιστατικά που θα ζήσετε αρκετοί από εσάς κατά την διάρκεια του Αυγούστου.

Οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα ταλαιπωρηθείτε, εδώ θα πρέπει να μην τρομάξετε αλλά να συγκροτήσετε πρακτικές και ψυχικές δυνάμεις. Όσοι παρουσιάσετε έντονο πρόβλημα υγείας, μην το αμελήσετε, να αποφύγετε την εκδοχή θαλάσσιων ατυχημάτων και να είστε προσεχτικοί όσοι οδηγείται νευρικά συνήθως.

Ανεχτείτε την εργοδοσία σας, το πελατειακό σας κοινό  και αν χρειαστεί κάντε μία θυσία χαράς ή διακοπών προκειμένου να διεκπεραιώσετε αιφνίδιες επαγγελματικές υποχρεώσεις.

ΛΕΩΝ
Οι Λέοντες που έχετε τα γενέθλιά σας αυτό το μήνα εξαιρείστε των δυσάρεστων περιστατικών – όσο μπορεί να γίνει αυτό – και συγκροτώντας σωστά τον δυναμισμό σας έχετε την ευκαιρία να βάλετε καινούργιους σκοπούς και στόχους δημιουργικούς, επαγγελματικούς, ακόμα και αισθηματικούς!

Αυτό που θα αποφασίσετε θα πρέπει να το δουλέψετε περισσότερο από 3 χρόνια με υπευθυνότητα, θα δείτε ότι στην διάρκεια αυτής της μεσολαβούσας χρονικής περιόδου θα έχετε πετύχει μία μεγάλη επένδυση, στον τομέα που θα στοχεύσετε.

Η καθημερινότητα σας θα είναι λίγο δύσκολη, αλλά οι στιγμές της χαράς δεν θα λείψουν ! Συγκριτικά με τις άλλες ζωδιακές ομάδες, ευνοείστε πολύ περισσότερο.

Τέλος και στον οικονομικό τομέα, η σύνοδος του Ερμή και της Αφροδίτης στην Παρθένο σας βοηθά να έχετε τα απαραίτητα χρήματα για να καλύψετε ανάγκες και ενδεχομένως και κάποια έκτακτα περιστατικά που περιλαμβάνονται στην σφαίρα της ψυχαγωγίας και των διακοπών σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μεταβατικός, επεισοδιακός και προειδοποιητικός προβλέπεται ο Αύγουστος για τους περισσότερους Παρθένους.

Ο Ερμής και η Αφροδίτη διερχόμενοι από το ζώδιο σας , σας εφοδιάζουν προκειμένου να αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες που θα προκύψουν , καθώς και των Εκλείψεων που έρχονται. Αυτό τον εφοδιασμό μην τον καταναλώσετε επιπόλαια.

Το φαινόμενο του μήνα που κυριαρχεί η σύνοδος Άρη Κρόνου, είναι σαν μία βόμβα που θα εκραγεί  στο οικογενειακό περιβάλλον  ή στην προσωπική σας ζωή! Τα γεγονότα που θα μεσολαβήσουν θα σας ανατρέψουν τις ισορροπίες ή θα δοκιμάσουν στο έπακρο την αντοχή σας.

Είναι η δεύτερη και τελευταία φορά των δυσκολιών της χρονιάς , δεν πρόκειται για καταστροφή, απλώς πρόκειται για αναθεώρηση σε σχέσεις και ανασυγκρότηση σε καταστάσεις.  Θα λέγαμε ότι είναι ένα είδος τεστ αντοχής και μία διέλευση από συμπληγάδες. Στην δική σας περίπτωση το φαινόμενο μιλάει και λέει πως αν κάτι το θέλετε πολύ και το θέλετε για πάντα, πρέπει να μ ην υπολογίσετε τον χρόνο που θα απαιτήσει η υλοποίησή του αλλά και το κόστος που θα φέρει τόσο στον περιορισμό της ελευθερίας σας όσο στην κατανάλωση των χρημάτων σας.

Οι ερωτευμένοι θα ζήσετε ένα μεγάλο δίλημμα και μόνο η αντίληψη και η λογική θα σας βοηθήσουν να το λύσετε. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις στο τέλος του μήνα, που θα αφορούν την ασφάλεια των συμφερόντων σας.

ΖΥΓΟΣ
Ο Αύγουστος και το φαινόμενο του που είναι η σύνοδος του Άρη με τον Κρόνο στον Τοξότη θα δοκιμάσει, στην δική σας περίπτωση τις συναναστροφές, τις επικοινωνίες, τις συναλλαγές και την εξέλιξη των νέων κοινωνικών σας γνωριμιών.

Έχει να κάνει με τον λόγο, την επικοινωνία, και ενδεχομένως και την συντροφικότητα, όχι τόσο την ερωτική όσο την κοινωνική. Σε όλη την διάρκεια του μήνα θα είναι χαρακτηριστική η κινητικότητα του μυαλού,  του σώματος αλλά και του στόματος σας.  Δηλαδή, γεγονότα άνθρωποι και συμπτώσεις θα διατηρήσουν σε υπερένταση καθημερινά το νευρικό σας σύστημα. Θα έλεγα όμως ότι οι πιο έξυπνοι και έμπειροι από εσάς θα καταφέρετε να κάνετε έξυπνες επιλογές, θα αρπάξετε την ευκαιρία που θα σας δοθεί φευγαλέα, θα συναντήσετε έναν σημαντικό άνθρωποι που θα παίξει σπουδαίο ρόλο στο μέλλον σας. Άλλο τόσο όμως σας δίνεται και μία δεύτερη ευκαιρία να απαλλαγείτε από οτιδήποτε άχρηστο ή ασύμφορο , σε επίπεδο σχέσης και συνεργασίας.  

Προσέξτε μην εκτεθείτε σε συντροφιές που δεν σας αρμόζουν αποφύγετε να εμπλακείτε σε σχόλια που θα σας εκθέσουν και προνοήστε για κάποιον τύπο που με την μάσκα του φίλου λειτουργεί εχθρικά προς εσάς. Εντοπίστε ποιος είναι και από πού είναι και ... εξοστρακίστε τον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Αύγουστος είναι ένας μήνας που πάντα σας αρέσει, τις περισσότερες φορές όμως τα γεγονότα και οι άνθρωποι σας ταλαιπωρούν.  

Σχετική εύνοια σας δίνει κάποιες μέρες η σύνοδος Ερμή – Αφροδίτη στην Παρθένο και σε θέματα πρακτικά τονίζει παράλληλα το εγώ σας και την ανάγκη σας να επιδειχτείτε , στο πέρασμα του Ήλιου από τον Λέοντα.

Αλλά είναι η σύνοδος Άρη – Κρόνου στον Τοξότη που αποτελεί το φαινόμενο του μήνα και δοκιμάζει μέσα από γεγονότα που θα προκύψουν την υλική και την συναισθηματική σας ασφάλεια.  Ο Άρης στο ζώδιο του Τοξότη, θα σας παρασύρει να εκφράσετε την δύναμη σας με ακατάλληλο τρόπο παράλληλα θίγεται ο οικονομικός σας τομέας και αρκετοί από εσάς καταλήγετε να ξοδέψετε χρήματα χωρίς να υπάρχει λόγος ή να γίνουν αιφνίδια θύματα συναισθηματικής και οικονομικής εκμετάλλευσης από κάποιους επιτήδειους που συνήθως τους έχετε αδυναμία.

Επειδή το 2ο σπίτι σας, ο Τοξότης, είναι σε στοιχείο της φωτιάς, δημιουργούνται όλες οι δυσανάλογες προϋποθέσεις να χαλάσετε περισσότερα λεφτά από αυτά που έχετε ή να καταναλώσετε χωρίς λόγο πολλές φορές τον χρόνο καθώς και την ενέργειά σας.  Εκείνο που πρέπει να προσέξετε περισσότερο κατά την διάρκεια αυτού του μήνα είναι τον ίδιο σας τον εαυτό και μόνο...

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Αύγουστος είναι ενδιαφέρον μήνας και σας βοηθά να μετακινηθείτε ή και να ταξιδέψετε!

Δεν θα είναι όμως  εύκολα τα πράγματα όπως άλλες φορές και αυτό είναι κάτι που ήδη  το ξέρετε! Ο Άρης στις 3 Αυγούστου μπαίνει στο δικό σας ζώδια, τονίζοντας δημιουργικότητα και νευρικότητα και εκεί μεταξύ 22-23 Αυγούστου συναντιέται οριστικά με τον Κρόνο κάτι που δεν έκανε τους  ανοιξιάτικους μήνες που ήταν ξανά διερχόμενος από το ζώδιο σας.  Αυτό σημαίνει ότι θα ξεκαθαρίσουν πράγματα, θα πιεστείτε ή θα δοκιμαστείτε από γεγονότα και συμπεριφορές  θα νιώσετε κάποιοι ανώτεροι από εσάς να βάζουνε φρένο στην προσπάθεια στην πορεία σας και σε σχέση με τους υπόλοιπους πλανητικούς παράγοντες δεν θα αποφύγετε την πικρία και την απογοήτευση, τόσο στα κοινωνικά όσο και στα αισθηματικά σας ενδιαφέροντα. Οι δυσκολίες όμως δυναμώνουν τους δυνατούς, θυμηθείτε αυτή τη φράση ...

Μία μεγάλη απογοήτευση δεν σημαίνει το τέλος του κόσμου! Σημαίνει ότι αφήνεται πίσω σας κάτι που δεν μπορεί να λειτουργήσει και καλλιεργώντας την αισιοδοξία κάνετε ένα νέο ξεκίνημα σε οποιονδήποτε βασικό τομέα στηριζόμενοι στις δικές σας δυνάμεις και έστω αποδεχόμενοι ένα μικρό διάστημα μοναξιάς που θα σας βοηθήσει να αποτοξινωθείτε από ένα «βαρύ» παρελθόν!  Αυτό άλλωστε είναι και το μήνυμα της συνάντησης των δύο αυτών πλανητών στο δικό σας ζώδιο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Για εσάς ο Αύγουστος ποτέ δεν ήταν εύκολος και ευχάριστος, είχε αλλαγές, περιπέτεια , ενεργοποίηση ερωτικού ενδιαφέροντος  αλλά είχε και ανατροπή της ψυχικής σας ισορροπίας, έτσι ακριβώς θα είναι και φέτος!  

Με επίκεντρο το φαινόμενο του μήνα, που είναι η σύνοδος Άρη – Κρόνου στον Τοξότη στον 12ο οίκο σας θα ευαισθητοποιηθεί πολύ η ψυχική σας κατάσταση από την επιρροή δυσάρεστων  εξωτερικών γεγονότων.  Για να αποφύγετε ταλαιπωρίες , ψυχολογικούς τραυματισμούς και άλλα πολλά, υιοθετήστε την τακτική της απομόνωσης, σε μέρη που σας αρέσουν.  Αποφύγετε ανθρώπους που μπορεί να σας ταράξουν και το γνωρίζετε εκ των προτέρων.

Διοχετεύστε τον δυναμισμό σας σε μία δραστηριότητα που ψάχνει σε βάθος. Συμφιλιωθείτε με τον εαυτό σας και μην ρισκάρετε για κανέναν λόγο σε κάτι ερωτικό ή επαγγελματικό που είναι πολύ πιθανό να σας απογοητεύσει ή και να σας κάνει κακό.  Αρκεστείτε σε ότι μπορεί να σας δώσει ο Ερμής και η Αφροδίτη στην Παρθένο και αυτό δεν είναι παρά μία μετακίνηση, ένα ταξίδι σε μέρη που γνωρίζετε από τα παλιά και συναναστροφή με ανθρώπους που είναι πραγματική φίλοι και η επαφή σας μαζί τους φέρνουν ένα απόηχο μίας παλιάς εποχής.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Αύγουστος δίνει πάντα έμφαση στις σχέσεις με τους άλλους και στις ερωτικές σας δραστηριότητες.

Η σύνοδος Άρη- Κρόνου που είναι το βασικό φαινόμενο του μήνα ,  έχει υποστηρικτική επίδραση σε εσάς.  Επηρεάζει τις προσδοκίες σας,  απλώς δείχνει μία δύσκολη διαδρομή που πρέπει να ακολουθήσετε προκειμένου αυτές να πραγματοποιηθούν.

Είσαστε λιγότερο βαλλόμενοι σε σύγκριση με άλλες ζωδιακές ομάδες και τα μόνο που μπορεί να σας στοιχήσουν σε ενδεχόμενη αρνητική επιρροή αυτού του φαινομένου είναι τα χόμπι και τα πιστεύω σας.  Αυτό σημαίνει ότι δεν θα επιμείνετε  στην έκφραση αυτών των δύο αν δεν αξίζει τον κόπο ή αν δεν βρείτε την θετική ανταπόκριση από το περιβάλλον σας. Αξίζει να μείνετε λίγο σε απόσταση να ελέγχετε τι λέτε και τι κάνετε και πάνω από όλα να μην προκαλέσετε!

Τέλος, το φαινόμενο του Αυγούστου μπορεί να σας κλέψει πολύτιμο χρόνο από το πρόγραμμα σας ή να σας παρασύρει και να αγνοήσετε τις πρακτικές σας ανάγκες.  Το αποτέλεσμα το κόστος θα είναι για εσάς μεγαλύτερο στην πορεία.

ΙΧΘΥΣ
Ο Αύγουστος είναι ένας μήνας που αγαπάτε πολύ, όπως οι διακοπές και η θάλασσα!

Η Αφροδίτη και ο Ερμής επίμονα μαζί όλο τον Αύγουστο κάνουν πολλούς από εκείνους που σας αφορούν να σας εξυπηρετούν και να σας βοηθούν! Τα πράγματα θα ήταν πολύ καλύτερα αυτό το καλοκαίρι, αν η επιστροφή του Άρη στον Τοξότη και η συνάντηση του με τον Κρόνο δεν πυροδοτούσε ένα νέο κύμα προβλημάτων με εμπόδια, δυσκολίες, αντιξοότητες. Αυτά όλα έρχονται από το εξωτερικό περιβάλλον , είναι καριέρα, οι συνθήκες του επαγγελματικού τομέα  που  θα μεσολαβήσουν με απαγορευτικό τρόπο ως προς την χαρά , την διασκέδαση και την ευχάριστη διακοπή.

Επειδή είστε άνθρωποι που γλιστράτε και ξεφεύγετε εύκολα από τα αδιέξοδα προσπαθήστε να διατηρήσετε μία ελαστικότητα στην καθημερινότητά σας έτσι ώστε να έχετε μικρές , σύντομες, ευχάριστες περιόδους όταν οι δυσκολίες θα υποχωρούν για λίγο!

Άρης με Κρόνο στον Τοξότη σημαίνει για εσάς θυσία για την καριέρα, εκδήλωση του ηρωικού σας εαυτού και να βαδίζετε σημειωτόν  όταν ο δρόμος είναι φραγμένος με εμπόδια χωρίς να ρισκάρετε σε επίμονες αντιδράσεις και αβέβαια άλματα.

Τέλος, σε συνάρτηση με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο σας, αποφύγετε να εξαπατηθείτε από τους άλλους ή οι ίδιοι να καλλιεργήσετε ασύμφορες ψευδαισθήσεις κυρίως στα ερωτικά σας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ