Αποκλ. Φωτό του Eirinika: O Λεονάρντο Ντι Κάπριο στην Μύκονο - Αποβιβάζεται στην ''Σπηλιά'' της Αγίας Άννας

Στην πιο πριβε παραλία της Μυκόνου, μακρυά απο τα αδιάκριτα βλέμματα φυγαδεύτηκε ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο.
 

Ο μεγάλος σταρ του Χόλιγουντ αποβιβάστηκε από το σκάφος του σε τέντερ και έφτασε τσο beach restaurant Σπηλιά. Ο Λεονάρντο φαίνεται πως αποζητούσε την ηρεμία και την πλήρη απομόνωση, αφού τις υπόλοιπες μέρες κυκλοφορούσε κουκουλωμένος στο νησί.

Λίγα λόγια για το restaurant Spilia Seaside 

Tο δημοφιλές εστιατόριο τα τελευταία χρόνια έχει ανακαινισθεί και ανανεωθεί πλήρως ως προς το χώρο αλλά και τη φιλοσοφία του, ενώ ενέταξε ένα νέο κομμάτι στο παζλ του γαστρονομικού χάρτη του νησιού.

Τη στροφή στον «πρωτογονισμό», υπό την έννοια, από τη μια, της ολόφρεσκης πρώτης ύλης που από τη θάλασσα έρχεται κατευθείαν στο τραπέζι μας , από την άλλη του ίδιου του χώρου που αποτελεί μια φυσική σπηλιά έτοιμη να σε φιλοξενήσει στην αγκαλιά της με τη θάλασσα να «σκάει» στα πόδια σου.

Για να προσεγγίσει κανείς το εστιατόριο περπατά για λιγότερο από ένα λεπτό σε ένα ειδικό μονοπάτι που έχει φτιαχτεί στο βράχο έτσι ώστε να φτάσετε στα ενδότερα της Σπηλιάς.

Το Spilia Seaside εκτείνεται σε επίπεδα, ωστόσο όλα έχουν την θάλασσα σε απόσταση αναπνοής.

Το σκηνικό είναι φυσικό, η πρώτη ύλη φρέσκια -σήμα κατατεθέν του εστιατορίου αποτελούν οι ολοζώντανοι αχινοί που έρχονται στο πιάτο σας αμέσως μετά τη θάλασσα-, ενώ το σέρβις είναι κάτι παραπάνω από ευγενικό και πρόθυμο να εξυπηρετήσει.

Ο κατάλογος ενέχει συγκεκριμένες προτάσεις που τιμούν τον «κόσμο της θάλασσας» κυρίως, με την μακαρονάδα με θαλασσινά και οστρακοειδή η οποία σερβίρεται σε ένα πιάτο-κοχύλι να έχει κερδίσει τις εντυπώσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ