Έστησε "παγίδα θανάτου" ο δράστης της επίθεσης στο Μόναχο; Ποια ανάρτηση ερευνούν οι Γερμανικές Αρχές στο Facebook

Νέες πληροφορίες για τον τρόπο με τον οποίο σχεδίασε την επίθεσή του στο εμπορικό κέντρο Olympia του Μονάχου ο 18χρονος δράστης φέρνει στο φως η Αστυνομία.

Σύμφωνα με την βρετανική Daily Mail, οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο της ανάρτησης ψεύτικης διαφήμισης στο facebook, στην οποία αναφερόταν η διανομή δωρεάν φαγητού στο κατάστημα McDonald's όπου ξεκίνησαν οι πυροβολισμοί.

Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου της αστυνομίας Μονάχου, τα ξημερώματα του Σαββάτου, ο επικεφαλής της Hubertus Andrae επιβεβαίωσε την είδηση πως διερευνούν μια σελίδα στο Facebook η οποία και προσέφερε δωρεάν φαγητό στο κατάστημα fast food, την ίδια ακριβώς χρονική στιγμή που ο 18χρονος ξεκίνησε το μπαράζ πυροβολισμών.
 

Εν τω μεταξύ, συγκλονίζουν οι μαρτυρίες με τις περιγραφές από την επίθεση. "Βγήκα από την τουαλέτα και άκουσα κάτι σαν συναγερμό και πυροβολισμούς. Σκοτώνει τα παιδιά. Παιδιά που έχουν κάτσει να φάνε. Δεν μπορούν να φύγουν"ανέφερε στο CNN η  Λορέτα,η οποία βρισκόταν στο κατάστημα μαζί με τον οκτάχρονο γιο της.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ