Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Τα μαζεύει τώρα η Μελάνια: Η συντάκτρια της ομιλίας της Τραμπ ζήτησε συγγνώμη για λογοκλοπή από την Μισέλ

Η συντάκτρια της ομιλίας, που εκφώνησε η Μελάνια Τραμπ, η σύζυγος του υποψηφίου του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος στις προεδρικές εκλογές Ντόναλντ Τραμπ, κατά την έναρξη του συνεδρίου του κόμματος όπου έλαβε επίσημα το χρίσμα, παραδέχθηκε την Τετάρτη ότι «δανείστηκε» κατά λάθος ορισμένα αποσπάσματα από μια ομιλία που είχε εκφωνήσει το 2008 η νυν Πρώτη Κυρία της χώρας Μισέλ Ομπάμα, ζητώντας παράλληλα συγγνώμη.

Η Μέρεντιθ Μακάιβερ πρόσθεσε σε ένα δελτίο τύπου που διανεμήθηκε από τους υπεύθυνους της προεκλογικής εκστρατείας του μεγιστάνα, ότι υπέβαλε την παραίτησή της στον Ντόναλντ Τραμπ και την οικογένειά του, οι οποίοι την απέρριψαν.

Το γεγονός αυτό, που αρχικά διέψευσαν οι εκπρόσωποι του Τραμπ, επισκίασε την πρώτη σημαντική ομιλία της Μελάνια Τραμπ τη Δευτέρα το βράδυ στο συνέδριο των Ρεπουμπλικάνων, με την οποία στόχευε να προβάλει την ανθρώπινη πλευρά του δισεκατομμυριούχου συζύγου της.

«Καθώς συνεργαζόμασταν με την Μελάνια Τραμπ για την ομιλία που θα εκφωνούσε, συζητήσαμε σχετικά με πολλά πρόσωπα που αποτέλεσαν για εκείνη πηγή έμπνευσης και μηνύματα τα οποία θα ήθελε να μοιραστεί με τον αμερικανικό λαό» εξήγησε η συντάκτρια.

«Η Μισέλ Ομπάμα ήταν ένα πρόσωπο που εκείνη πάντα αγαπούσε. Στο τηλέφωνο, μου διάβασε ορισμένα αποσπάσματα της ομιλίας της Μισέλ Ομπάμα ως παραδείγματα. Τα κατέγραψα και κατόπιν συμπεριέλαβα τις προτάσεις αυτές στο προσχέδιο που τελικά εγκρίθηκε ως η τελική της ομιλία.  Δεν τα διασταύρωσα με τις ομιλίες της κ. Ομπάμα. Είναι σφάλμα μου και λυπάμαι για το χάος που προκλήθηκε, σε βάρος της Μελάνιας και του Ντόναλντ Τραμπ και για το πρόσωπο της κ. Ομπάμα. Δεν είχα πρόθεση να βλάψω κανέναν» πρόσθεσε η Μέρεντιθ Μακάιβερ.

Τα αποσπάσματα που αποτελούν προϊόν λογοκλοπής περιγράφουν θεμελιώδεις αξίες στην ζωή της Μελάνια Τραμπ, τη δουλειά της, τη σημασία που δίνει στην τήρηση των υποσχέσεων, τον σεβασμό στον άλλο. 

Η Μελάνια Τραμπ είχε εξηγήσει ότι θα προσπαθήσει να μεταδώσει τις αξίες αυτές στον γιο της. Η Μισέλ Ομπάμα είχε μιλήσει με πανομοιότυπο τρόπο στο Συνέδριο του Δημοκρατικού Κόμματος του 2008.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ