Top Woman ή Copy Paste; H Μελάνια Τραμπ κοπιάρει τους λόγους της Μισέλ Ομπάμα, ''τραβάει'' τα μάτια & καλύπτει τα ντεκολτέ της

Ο δισεκατομμυριούχος Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος για την αμερικανική προεδρία Ντόναλντ Τραμπ δεσμεύτηκε χθες το βράδυ ενώπιον των συμμετεχόντων στο κεντρικό συνέδριο του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, που διεξάγεται στο Κλίβελαντ, για τη νίκη στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου στις ΗΠΑ.

"Θα κερδίσουμε", δήλωσε απλώς ο Τραμπ.

Στη συνέχεια ο υποψήφιος παραχώρησε τη θέση του στην σύζυγό του Μελάνια, η οποία εξήρε τις ικανότητες του άνδρα αυτού, "ο οποίος δεν εγκαταλείπει ποτέ".

H Mελάνια.... στην παλιά σέξι version της

«Ήταν πραγματικά τιμή μου να συστήσω τη σύζυγό μου, Μελάνια. Η ομιλία και συμπεριφορά της ήταν απολύτως απίστευτες. Πολύ περήφανος!», έγραψε αργότερα ο Τραμπ στο Twitter.

Φωτό από χτες!

Mελάνια ή Μισέλ; 2 Μ που που Μ- οιάζουν ίδια!

Μπορεί η σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ, Μελάνια, να ήταν το πρόσωπο της βραδιάς την πρώτη ημέρα του συνεδρίου των Ρεπουμπλικάνων στο Κλίβελαντ, ωστόσο προκλήθηκε σάλος στα social media για έναν εντελώς διαφορετικό λόγο.

Η ομιλία της ήταν αντιγραφή παλαιότερης ομιλίας της συζύγου του νυν προέδρου Ομπάμα, Μισέλ, το 2008, κατά τη διάρκεια του συνεδρίου των Δημοκρατικών το 2008.

Μελάνια Τραμπ: «Από τη νεαρή μου ηλικία, οι γονείς μου με σημάδεψαν με αξίες. Όπως ότι πρέπει να δουλέψεις σκληρά για να αποκτήσεις αυτό που θέλεις στη ζωή, ότι τα λόγια σου είναι συμβόλαιο και ότι πρέπει να κάνεις αυτό που λες»

Μισέλ Ομπάμα: «Ο Μπαράκ κι εγώ μεγαλώσαμε με πολλές κοινές αξίες: ότι πρέπει να δουλέψεις σκληρά για να αποκτήσεις αυτό που θέλεις στη ζωή. Ότι ο λόγος σου σε δεσμεύει και ότι πρέπει να κάνεις αυτό που λες. Ότι πρέπει να συμπεριφέρεσαι στους ανθρώπους με σεβασμό και αξιοπρέπεια». 

Μελάνια Τραμπ: «Αυτό είναι ένα μάθημα που θα μεταδώσω και στον γιο μας. Χρειάζεται να μεταφέρουμε τα μαθήματα αυτά στις επόμενες γενιές που θα ακολουθήσουν, γιατί θέλουμε τα παιδιά μας σε αυτή τη χώρα να ξέρουν ότι το μόνο όριο σε αυτά που μπορείς να πετύχεις είναι η δύναμη των ονείρων σας και της θέλησής σας να δουλέψετε γι' αυτά». 

Μισέλ Ομπάμα: «Ο Μπάρακ και εγώ φτιάξαμε τη ζωή μας βασισμένη σε αυτές τις αξίες και τις μεταφέρουμε στην επόμενη γενιά επειδή θέλουμε τα παιδιά μας και όλα τα παιδιά της χώρας μας να ξέρουν ότι το μόνο όριο σε αυτά που μπορείς να πετύχεις είναι η δύναμη των ονείρων σας και της θέλησής σας να δουλέψετε γι' αυτά». 

Οι ...αποδείξεις και σε βίντεο:

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ