Βέρα στο δεξί για την Πίπα Μίντλετον: Η αδερφή της Κέιτ παντρεύεται τον καλλονό 40χρονο επιχειρηματία Τζέιμς Μάθιους

Βέρα στο δεξί θα φορέσει η Πίπα Μίντλεντον, με τον σύντροφό της Τζέιμς Μάθιους να της κάνει πρόταση γάμου, που θύμιζε σκηνή από ρομαντική ταινία.

Το περασμένο Σάββατο, οι δυο τους απήλαυσαν τον περίπατό τους στην Λίμνη District, με την αδελφή της Δούκισσας του Κέμπριτζ να μην περιμένει αυτό που θα ακολουθούσε.

Μέσα στη φύση, ο σύντροφός της έπεσε στα γόνατα, δίνοντας της ένα εντυπωσιακό διαμαντένιο δαχτυλίδι και ρωτώντας την αν θέλει να τον παντρευτεί. Το «ναι» ήχησε ανάμεσα στα δένδρα, με μία από τις πιο περιζήτητες γυναίκες της Βρετανίας είναι πλέον εκτός «παιχνιδιού».

Ο γάμος, όπως αποκαλύπτει η Daily Mail, αναμένεται μέσα στον επόμενο χρόνο και σίγουρα θα είναι ένα από τα γεγονότα της χρονιάς.

Ο κ. Μάθιους, μάλιστα, φαίνεται πως εκτός από πάμπλουτος είναι και άνθρωπος των παραδόσεων, μιας και ζήτησε το χέρι της μέλλουσας συζύγου του από τον πατέρα της.

«Ο Τζέιμς είναι παραδοσιακός θέλει να κάνει τα πράγματα, όπως πρέπει. Ηθελε την έγκριση του πεθερού του», λέει φίλος της οικογένειας.

Αλλη πηγή ανέφερε πως η αδελφή της Δούκισσας Κέιτ δεν ήξερε τίποτα και εξεπλάγην από την πρόταση.

Η Πίπα Μίντλεντον βρέθηκε στην αγκαλιά του Τζέιμς Μάθιους μετά τον χωρισμό της από τον Νίκο Τζάκσον, με τη σχέση τους να μετρά λιγότερο από ένα χρόνο. Οι πρώτες φήμες πως το ζευγάρι είναι μαζί ανέκυψαν τον περασμένο Σεπτέμβριο όταν ο 40χρονος επιχειρηματίας εθεάθη να φτάνει στο σπίτι της γιαγιάς του μαζί με τη Πίπα, ενώ λίγους μήνες αργότερα βρέθηκαν στο St Barts, όπου οι γονείς του Τζέιμς έχουν ξενοδοχείο.

Οι δυο τους είχαν έρθει κοντά και στο παρελθόν, ωστόσο, η σχέση τους δεν κράτησε. Οπως φαίνεται, ωστόσο, τα αισθήματα αναζωπυρώθηκαν και πλέον οδηγούνται στον γάμο.

Διαβάστε εδώ το σχετικό μας άρθρο: Pippa Middleton- Φώτο: Οι 3 boyfriends κούκλοι που δεν την παντρεύτηκαν: James, Nico, Alex

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ