Δεν είναι πλάκα: Ινδική εταιρεία έστειλε 6.000 φακελάκια τσάι δώρο στον Τραμπ για να... ‘’εξαγνίσει την ψυχή του’’

Η  εταιρεία επισήμανε σε ανακοίνωσή της ότι το ρόφημα θα μπορούσε να τον βοηθήσει να γίνει «εξυπνότερος» και να «εξαγνίσει την ψυχή του».

«Πιστεύουμε βαθιά ότι το πράσινο τσάι είναι ωφέλιμο για πολλούς ανθρώπους. Σκεφτήκαμε ότι αυτό το ρόφημα θα βοηθήσει τον Ντόναλντ Τραμπ να εξαγνίσει το πνεύμα του, το σώμα του και την ψυχή του» εξήγησε ο Ινδός ιδιοκτήτης της εταιρείας Te-a-me, Σουμίτ Σαχ.

''Έχει επιπλέον αποδειχθεί ότι το πράσινο τσάι κάνει τους ανθρώπους εξυπνότερους. Επομένως το μήνυμα που στέλνουμε είναι "σας παρακαλούμε, κ. Τραμπ, πιείτε αυτό το τσάι. Είναι για το συμφέρον σας, για το συμφέρον των ΗΠΑ, για το συμφέρον ολόκληρου του πλανήτη", συμπλήρωσε ο ίδιος μιλώντας στο Γαλλικό Πρακτορείο .

 

Παράλληλα, ο ιδιοκτήτης της εταιρείας -η οποία εδρεύει στην Καλκούτα - πραγματοποιεί και μία διαδικτυακή εκστρατεία, καλώντας το κοινό να προτρέψει τον δισεκατομμυριούχο να πίνει καθημερινά τσάι.
Χάρη στο ασυνήθιστο αυτό δώρο, ο κ. Τραμπ θα μπορεί να πίνει τέσσερα φλιτζάνια τσάι την ημέρα για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ