Σοφία Βογιατζάκη: Πώς η Βίκυ Σταυροπούλου με έσωσε από την φυλακή - Η μοναδική χειρονομία της

Η διάσημη ηθοποιός αναφέρθηκε στην κίνηση ανθρωπιάς από την φίλη της Βίκυ Σταυροπούλου

Σε συνέντευξη της στο περιοδικό Λοιπόν η  Σοφία Βογιατσάκη, αναφέρθηκε στην περίοδο που κόντευε να μπει φυλακή, λόγω οφειλών της στην εφορία. Η ίδια, η οποία την βοήθησε οικονομικά, όταν έπρεπε να πληρώσει 12.000 ευρώ.

Τι ακριβώς έγινε με το λογιστή;

Μαζεύτηκε ένα ποσό, μου τηλεφώνησαν από την εφορία ότι πρέπει να πληρωθεί. Χαμός, έψαχνα το λογιστή, τότε έκανα το σίριαλ «Λατρεμένοι γείτονες», ήμουν στα γυρίσματα, καλοκαίρι, και το επεισόδιο το πληρωνόμασταν 6 μήνες μετά. Μου ήρθε να πληρώσω μια εφορία 12.000 ευρώ, τα οποία δεν τα είχα και έπαθα πανικό, θα με πήγαιναν «μέσα».

Πώς ξέμπλεξες;
Έκανα διακανονισμό στην εφορία σε τρεις δόσεις 4.000 ευρώ το μήνα, κι έρχεται η ώρα να πληρώσω τη δόση και δεν έχω. Μιλούσα με το στούντιο μήπως γινόταν να πληρωθώ προκαταβολικά ένα επεισόδιο… Τίποτα. Μου τηλεφώνησε κάποια στιγμή η Βίκυ Σταυροπούλου να μάθει πως είμαι και της είπα ότι θα πάω φυλακή γιατί συμβαίνει αυτό κι αυτό. Έχει κινήσει λυτούς και δεμένους μήπως γίνεται να πληρωθώ προκαταβολικά, αλλά δεν γίνεται . Μετά από δύο μέρες μου τηλεφώνησε ξανά και μου είπε ότι χρειάζεται τον αριθμό λογαριασμού της μισθοδοσίας μου, γιατί θέλει κάπου να τον χρησιμοποιήσει… Δεν πήγε το μυαλό μου.

Και τι έκανε;
Αφού της δίνω, μου λέει «Ήθελα να σου κάνω δώρο ένα ταξίδι, σου έχω βάλει 4.000 ευρώ στο λογαριασμό σου. να πληρώσεις τη δόση της εφορίας και το ταξίδι θα το κάνεις άλλη φορά». Είναι σπουδαία χειρονομία!

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ