Άργος: Στη φυλακή ο 35χρονος σύντροφος του 65χρονου πατέρα που βίαζαν μαζί τον 12χρονο γιο του

Μία υπόθεση που προκαλεί φρίκη και αποτροπιασμό ξεδιπλώνεται τις τελευταίες ημέρες στην Αργολίδα, μετά την αποκάλυψη ότι ένας πατέρας μαζί με τον σύντροφό του ασελγούσε στον 12χρονο γιο του.

 

Σύμφωνα με τo argolikeseidhseis.gr, πρόκειται για ένα παιδί με ειδικές ανάγκες, που αποκάλυψε την κακοποίηση που υπέστη και έτσι η μητέρα του πήγε στην αστυνομία για να καταγγείλει την ασέλγεια και να πάρει η υπόθεση τον δρόμο της Δικαιοσύνης.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 12χρονος βρέθηκε στο σπίτι του πατέρα του, ο οποίος το τελευταίο διάστημα συζεί με τον σύντροφό του, για να κάνει διακοπές. Μετά από ένα διάστημα όμως, το παιδί ζήτησε από τη μητέρα του να το πάρει.

Ο 12χρονος, που βρισκόταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, αποκάλυψε ότι ο πατέρας του με τον σύντροφό του ασελγούσαν σε βάρος του. Μετά την αποκάλυψη η μητέρα απευθύνθηκε στην αστυνομία.

Οι δύο άντρες συνελήφθησαν σε ειδική επιχείρηση της αστυνομίας και χθες το μεσημέρι βρέθηκαν ενώπιον του ανακριτή και του εισαγγελέα Ναυπλίου. Η κατάθεσή τους ήταν μαραθώνια, καθώς διήρκεσε μέχρι τις 9 το βράδυ.

Ο ένας από τους δράστες, ο 35χρονος φίλος του πατέρα, οδηγήθηκε στις φυλακές, ενώ ο δεύτερος αφέθηκε ελεύθερος, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης, με αυστηρούς περιοριστικούς όρους, λόγω μεγάλου (65%) ποσοστού αναπηρίας που έχει διαγνωστεί.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ