Καλλιθέα: Ιδιοκτήτης γραφείου τελετών εξωθούσε 14χρονη στην πορνεία με αγγελίες στο fb

Σοκάρει η απίστευτη υπόθεση της 14χρονης ανήλικης από τις Αχαρνές που εξέδιδε κύκλωμα μαστροπών στην Καλλιθέα, σε οίκο ανοχής, έναντι 80 ευρώ την ώρα, «διαφημίζοντάς» την μάλιστα στο Facebook.  

Ολα ξεκίνησαν όταν άνδρες του Τμήματος Ασφάλειας Αχαρνών άρχισαν να αναζητούν την 14χρονη που είχε εξαφανιστεί από την οικία της, ενώ ταυτόχρονα ανακάλυψαν γυμνές φωτογραφίες του ανήλικου κοριτσιού στο Facebook.

H ιστορία εξελισσόταν σε οίκο ανοχής στην Καλλιθέα όπου οι αδίστακτοι μαστροποί εξέδιδαν το ανήλικο κορίτσι για 80 ευρώ την ώρα. Αστυνομικός που πήγε στον οίκο ανοχής ως πελάτης ζήτησε να έχει ερωτική επαφή με την κοπέλα και έτσι σημειώθηκε η σύλληψη του κυκλώματος.

Συνελήφθη ο εγκέφαλος του κυκλώματος που φέρεται να είναι ένας 48χρονος, μια 50χρονη η οποία είχε επιφορτιστεί με την λειτουργία του οίκου ανοχής, μια 23χρονη που επίσης εκδιδόταν στο συγκεκριμένο οίκο ανοχής -συγκάτοικος της 14χρονης στην Καλλιθέα -που ουσιαστικά έπεισε και ώθησε το ανήλικο κορίτσι στην πορνεία. Ακόμη συνελήφθη ένας 47χρονος ο οποίος φέρεται να μετέφερε το παιδί σε ερωτικές συνευρέσεις.

Η 14χρονη σύμφωνα με πληροφορίες της προανάκρισης, φέρεται να είναι αγνώστου πατρός και μάλιστα η ίδια είχε εγκαταλείψει το σπιτικό της καθώς δεν επιθυμούσε να μεγαλώσει σ' ένα τέτοιο οικογενειακό περιβάλλον όπως αυτό. Μετά την εγκατάλειψη του σπιτιού της η ανήλικη κοπέλα βρήκε στέγη στο σπίτι της 23χρονης που επίσης εκδιδόταν στο συγκεκριμένο οίκο ανοχής και εικάζεται ότι είναι εκείνη που κατάφερε να πείσει την 14χρονη να προβεί κι εκείνη στις ίδιες πράξεις. Μάλιστα η 23χρονη γνώρισε την ανήλικη με το 48χρονο μαστροπό ο οποίος κατάφερε να πείσει το παιδί να δεχτεί τις δελεαστικές προτάσεις που της έκανε αλλά και την μεγάλη ζωή που της υποσχόταν.

Ετσι, η 14χρονη κοπέλα εκπαιδεύτηκε από την 23χρονη βλέποντας ταινίες πορνό και κάνοντας χρήση των ερωτικών βοηθημάτων έτσι ώστε να τα μάθει όλα πολύ γρήγορα προκειμένου να είναι έτοιμη να δεχτεί τους πελάτες της.

Οι αδίστακτοι μαστροποί ανάρτησαν σε ψεύτικο προφίλ στο διαδίκτυο γυμνές αισθησιακές φωτογραφίες του παιδιού έτσι ώστε να κάνουν διαφήμιση για το νέο «κορίτσι» του οίκου ανοχής. Το ποσό που έδιναν οι πελάτες ήταν στα 80 ευρώ την ώρα με το ανήλικο κορίτσι να είναι σε θέση να καλύψει και τις πιο περίεργες απαιτήσεις των πελατών.

Μετά την εξάρθρωση και τη σύλληψη του κυκλώματος, η 14χρονη μίλησε με παιδοψυχολόγο, σύμφωνα με τον οποίο το άτυχο κορίτσι δεν είχε καταλάβει την επικινδυνότητα στην οποία είχε βάλει τη ζωή της και την τροπή που θα είχε η εξέλιξη αν δεν είχε επέμβει η αστυνομία

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ