Εγκαίνια του νέου καταστήματος Replay στην Μύκονο

Τα εγκαίνια του νέου REPLAY STORE στη Μύκονο, που άνοιξε στα γνωστά Ματογιάννια, την καρδιά της αγοράς, έγιναν την Πέμπτη 7 Ιουλίου, με παρόντες τον Δήμαρχο Μυκόνου κο Κωνσταντίνο Κουκά, εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου, καθώς και διάσημα Top models, πιστές φίλες της REPLAY.

 

O Matteo Sinigaglia, CEO του ομίλου Fashion Box Spa (REPLAY) δήλωσε ότι με το νέο REPLAY Store, «η REPLAY ενισχύει τους στενούς δεσμούς που διατηρεί με το νησί των ανέμων τα τελευταία χρόνια. Ορόσημο αυτής της σχέσης υπήρξε, πέρσι, η επιλογή της Μυκόνου για την διεξαγωγή του International Fashion Show της Replay όπου παρουσιάστηκε η Νέα Collection REPLAY από τα Top Models Alessandra Ambrosio, Bar Rafaeli, Sara Sampaio και Bregje Heinen που έτυχε πρωτοφανούς επιτυχίας και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στους συνεργάτες που παραβρέθηκαν από όλες τις χώρες του κόσμου».

 

Ο Κωνσταντίνος Τσουβελεκάκης, τόνισε για το νέο κατάστημα ότι «ξεκίνησε τη λειτουργία του με τις καλύτερες προϋποθέσεις, ως αποτέλεσμα της συνεργασίας της εταιρείας του ομίλου Fashion Box και των γνωστών επιχειρηματιών της Μυκόνου Σταμάτη και Άννας Ξυδάκη» και συμπλήρωσε ότι «το opening του νέου καταστήματος RΕPLAY εντάσσεται στα αναπτυξιακά πλάνα της εταιρείας που προβλέπουν την περαιτέρω ανάπτυξη του δικτύου καταστημάτων, σε κατεξοχήν τουριστικές περιοχές της χώρας μας που προσελκύουν το διεθνές Jet Set».

 

Το νέο REPLAY STORE Μυκόνου Θα το ξεχωρίσετε αμέσως κάνοντας τη βόλτα σας στη χώρα, στα γραφικά Ματογιάννια. Σχεδιασμένο από τους Ιταλούς αρχιτέκτονες της Replay, συνδυάζει την περίφημη ιταλική αισθητική με τη μοναδική κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική σε ένα resort store concept και φιλοξενεί την αγαπημένη ανδρική και γυναικεία συλλογή της Replay καθώς και τις συλλογές Replay Beachwear, Underwear, Accessories, Footwear και την παιδική σειρά Replay & Sons.

 

MYKONOS REPLAY STORE: Ενόπλων Δυνάμεων, Ματογιάννια, τηλ. (+30) 22890-24685

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ