Η ιστορία της 34χρονης Annette που ζει σε αναπηρικό καροτσάκι λόγω του βάρους του στήθους της

Η 34χρονη Annette Murphy φοβάται ότι το στήθος της θα τη σκοτώσει και ζητά βοήθεια για να κάνει χειρουργική επέμβαση και να μειώσει το μέγεθός της.

 

Η ίδια σύμφωνα με το δημοσίευμα της Mirror ζει σε μια αναπηρική καρέκλα εξαιτίας της κατάστασής της που έχει κάνει τα οστά της πολύ αδύναμα για να αντέξει το βάρος τους. Η 34χρονη πάσχει από χρόνια νεανική ρευματοειδή αρθρίτιδα, η οποία είναι μια αυτοάνοση ασθένεια που προκαλεί πόνο στις αρθρώσεις, διογκωμένους λεμφαδένες και πόνους καθημερινά.

 

Μιλώντας για την εφιαλτική της κατάσταση, η Annette δήλωσε: «Μου κάνει τόσο εντύπωση όταν βλέπω γυναίκες που μεγαλώνουν το στήθος τους και κάνουν αισθητική χειρουργική για λόγους ματαιοδοξίας, επειδή δεν αισθάνονται σίγουρες για τον εαυτό τους. Το στήθος μου πραγματικά με σταματάει από το να ζω».

Η γυναίκα διαγνώστηκε με την πάθηση σε ηλικία μόλις 15 ετών μετά από χρόνια μιας νόσου-μυστηρίου. Η ίδια έκανε ραντεβού με αμέτρητους γιατρούς για να λυθεί το πρόβλημα και να εντοπίσουν τι έχει. Τα πολλά φάρμακα την οδήγησαν στο να έχει άλλα προβλήματα όπως την απώλεια των μαλλιών της.

«Είχα χάσει τα μαλλιά μου από μερικά φάρμακα. Στη συνέχεια, τα στεροειδή με έκαναν να πάρω πολύ βάρος. Το στήθος μου μεγάλωσε μαζί με το υπόλοιπο σώμα μου. Είμαι τώρα σε μια αναπηρική καρέκλα και το σώμα μου δεν μπορεί να το αντιμετωπίσει. Το να μειώσω το στήθος μου θα βοηθήσει τόσο πολύ. Σταδιακά, θα ήθελα να είμαι σε θέση να κάνω τα πάντα για τον εαυτό μου και πάλι συμπεριλαμβανομένου να μάθω να περπατώ και πάλι» λέει η ίδια.

 

Ο λόγος που δημοσιεύει την ιστορία της είναι για να ζητήσει βοήθεια και να ξεπεράσει το πρόβλημά της που όπως λέει μπορεί να τη σκοτώσει.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ