Μετά τα γιουχαΐσματα ξέσπασε για τα ΜΜΕ ο Πολάκης: «Τα βοθροκάναλα της διαπλοκής»

Με τα ΜΜΕ αλλά και τους διαδηλωτές τα έβαλε ο Παύλος Πολάκης, στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στη Νέα Σμύρνη, η οποία είχε διακοπεί μετά από γιουχαΐσματα διαδηλωτών που διαμαρτύρονταν κατά των Μνημονίων.

Μετά την επεισοδιακή διακοπή της εκδήλωσης του ΣΥΡΙΖΑ το απόγευμα της Δευτέρας, στην οποία ομιλητές ήταν ο Γραμματέας του κόμματος Παναγιώτης Ρήγας και ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, και οι δύο ξέσπασαν κατά... πάντων:

«Όσοι διαμαρτύρονται με αυτόν τον τρόπο παίζουν το παιχνίδι της διαπλοκής, της δεξιάς και των ΜΜΕ» είπε ο κ. Ρήγας, ενώ ο κ. Πολάκης από την πλευρά του είπε ότι «είναι λυπηρό μέλη αριστερών οργανώσεων να κάνουν αντισυγκεντρώσεις, για να τους "πάρουν και τα κανάλια", ενώ ρίχνουν νερό στο μύλο του Μητσοτάκη και ενός συστήματος που θα ψυχορραγήσει και θα ψοφήσει».

Οσο για τα ΜΜΕ, ο Π. Πολάκης επανέλαβε τον χαρακτηρισμό «βοθροκάναλα»

Αφού αναφέρθηκε σε μια σειρά θεμάτων υπερασπιζόμενος την πολιτική του κυβερνώντος κόμματος, εξαπέλυσε δριμύτατη επίθεση προς ορισμένα ΜΜΕ με βαριές εκφράσεις.

Ο κ. Πολάκης, αναφέρομενος στην ψήφιση του παράλληλου προγράμματος, καθώς και στην πάταξη της διαφθοράς και της διαπλοκής, εκανε λόγο για την θετική απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, σχετικά με τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, και πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση δεν θέλει να ελέγχει την ενημέρωση.

«Ο διαγωνισμός είναι πλειοδοτικός. Όποιος πληρώσει περισσότερα θα πάρει την άδεια και με τις υπόλοιπες προϋποθέσεις, εργασιακά, κλπ.. Θέλει κάποιος να κάνει κριτική στην κυβέρνηση; Εμείς λέμε «βεβαίως», αλλά θα πληρώσει (για την άδεια)» είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός. 

Μιλώντας για ορισμένα ΜΜΕ για τα οποία επανέλαβε τον χαρακτηρισμό «βοθροκάναλα της διαπλοκής», προσθέτοντας πως «δεν τον παίρνω πίσω», υποστήριξε πως «αν λείπει μια γάζα από κάποιο νοσοκομείο» μεγαλοποιούν το γεγονός και αποσιωπούν το ότι το σύστημα Υγείας έχει στελεχωθεί με «1200 επικουρικούς, 380 από παλαιότερες προκηρύξεις, έχουν εγκριθεί πιστώσεις για άλλους 280 από παλαιότερες προκηρύξεις, τον τελευταίο μήνα έχουν προκηρυχθεί 760 θέσεις μόνιμων γιατρών, αρχίζουν και έρχονται οι 985 του Νοεμβρίου, ενώ αρχίζουν και υπογράφονται τα απαραίτητα για την στελέχωση 100 κρεβατιών μονάδων εντατικής θεραπείας».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ