40χρονη έφτιαχνε το νυφικό για τον τον γάμο της & ο μνηστήρας πήγε διακοπές με την άλλη στην Ίμπιζα!

Η Jo Sleet είναι μια γυναίκα 40 ετών από την Βρετανία. Μητέρα μιας 12χρονης κόρης, που την μεγαλώνει μόνη της, η 40χρονη κάποτε ήταν υπέρβαρη και, όπως η ίδια δηλώνει, έχει χαμηλή αυτοεκτίμηση, παρόλο που ήδη έχει χάσει αρκετά κιλά.

Έτσι, όταν πριν μερικούς μήνες, η γυναίκα επισκέφθηκε το συνεργείο αυτοκινήτων του 46χρονου Simon Kirkham στο Μπέρμιγχαμ για να επισκευάσει το αυτοκίνητό της, κολακεύτηκε από τα κομπλιμέντα του άνδρα και μέσα σε τρεις μήνες οι δυο τους έγιναν ζευγάρι. 

Η πρόταση γάμου δεν άργησε να έρθει και η Jo «έπλεε σε πελάγη ευτυχίας» για την καλή της τύχη ενώ κανόνιζε τα του γάμου της και το νυφικό της ήταν ήδη έτοιμο στην ντουλάπα της. 

Όταν η Jo ζήτησε από τον αρραβωνιαστικό της να μείνουν μαζί, εκείνος της ανέφερε ότι έχει νοικιάσει έναν χώρο κοντά στο συνεργείο του και δεν θέλει να φύγει, αφού τον εξυπηρετεί να είναι κοντά στην δουλειά του. 

Ο 46χρονος είχε πει στην Jo ότι έχει μια κόρη από προηγούμενη σχέση και πως η πρώην του από την στιγμή που έμαθε πως εκείνος θα παντρευτεί του απαγόρευε να δει το παιδί του.

 

Όπως διηγείται η 40χρονη στον βρετανικό Τύπο, πάντα είχε υποψίες ότι κάτι δεν πάει καλά στην σχέση της με τον Simon και αυτό επειδή, με πρόφαση πάντα την δουλειά του, το ζευγάρι δεν βλεπόταν παρά μία φορά την εβδομάδα. Όμως, πρόσφατα, οι υποψίες μεγάλωσαν, όταν ενώ η 40χρονη ήταν απασχολημένη με την διοργάνωση του γάμου της, εκείνος της είπε ότι θα φύγει διακοπές στην Ίμπιζα με φίλο του, που είναι βαριά άρρωστος και πεθαίνει.

Η Jo έψαξε στο Facebook και βρήκε την διεύθυνση της πρώην του αρραβωνιαστικού της. Όταν πήγε στο σημείο, το σπίτι ήταν κλειστό και, όπως έμαθε, οι περισσότεροι στην γειτονιά είχαν πάει διακοπές. Η γυναίκα έστειλε μήνυμα στο κινητό συγγενή του Simon και έγραψε ότι είναι η μέλλουσα σύζυγός του και τον αναζητά. Η απάντηση ήρθε σύντομα. Η συγγενής του 46χρονου άντρα της απάντησε ότι ο Simon είναι διακοπές με την οικογένειά του στην Ισπανία.

Η 40χρονη Βρετανίδα τηλεφώνησε στον αρραβωνιαστικό της και του είπε ότι γνωρίζει την αλήθεια. Εκείνος, παραδέχθηκε την «διπλή ζωή» που έκανε και ανέφερε πως ήταν ερωτευμένος και με τις δύο γυναίκες. 

Η Jo διηγήθηκε την ιστορία της στον βρετανικό Τύπο με σκοπό, όπως η ίδια λέει, να μην πάθουν και άλλες γυναίκες αυτό που έπαθε εκείνη ενώ αποδίδει στην χαμηλή της αυτοεκτίμηση το ό,τι υπήρξε τόσο ευκολόπιστη απέναντι στον 46χρονο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ