52χρονο πρώην μοντέλο πήρε 62 εκ € διατροφή για το διαζύγιο από Σαουδάραβα μεγιστάνα (φωτό) Πού να δείτε τι ξόδευε

Μια μεγάλη περιουσία έλαβε ως διατροφή ένα πρώην μοντέλο για το διαζύγιό της από  δισεκατομμυριούχο Σαουδάραβα.

Τα βρετανικά δικαστήρια επικύρωσαν διατροφή ύψους 53 εκατομμυρίων λιρών (62 εκατομμύρια ευρώ) στην Αμερικανίδα Κριστίνα Εστράντα, ηλικίας 54 ετών. Το πρώην μοντέλο ζητούσε να της επιδικαστεί το ποσό των 196 εκατομμυρίων λιρών, από τον πρώην της σύζυγο, τον δισεκατομμυριούχο Σαουδάραβα σεΐχη Ουάλιντ Τζουφάλι, 61 ετών.

Οι δικηγόροι της ενάγουσας επισήμαναν ότι το συνολικό ποσό που προβλέπεται βάσει του διακανονισμού που επιτεύχθηκε αγγίζει το ποσό των 75 εκατομμυρίων λιρών, περιλαμβανομένης της αξίας της τρέχουσας περιουσίας της.

«Έχω πλήρη επίγνωση ότι η πολυτάραχη ζωή που ζήσαμε ο Ουάλιντ κι εγώ ήταν απίστευτα σπάνια και προνομιούχα. Και κατανοώ απόλυτα τον τρόπο που θα εκληφθεί όλη αυτή η υπόθεση» τόνισε η Κριστίνα Εστράντα. 

Ενώπιον του δικαστηρίου, όταν ρωτήθηκε σχετικά με τις ανάγκες της, δήλωσε: «Υπήρξα ένα τοπ μόντελ με διεθνή καριέρα. Την έζησα αυτή τη ζωή. Είμαι συνηθισμένη σε αυτήν».

Η Κριστίνα Εστράντα ζητούσε να της καταβληθούν 60 εκατομμύρια λίρες για την οικία της στο Λονδίνο, 4,4 εκατομμύρια για μια εξοχική κατοικία στο Χένλεϊ ον Τάιμς και 495.000 λίρες για τα πέντε αυτοκίνητά τους. Ο προϋπολογισμός της για την ένδυσή της περιλάμβανε ετήσιες δαπάνες ύψους 40.000 λιρών για τις γούνες της, 109.000 λίρες για τις τουαλέτες της υψηλής ραπτικής και 21.000 λίρες για τα υποδήματά της.

Ο Σαουδάραβας έχει διαγνωστεί με καρκίνο σε τελικό στάδιο και νοσηλεύεται στην Ελβετία. Πήρε διαζύγιο από την Εστράντα, σύμφωνα με τον ισλαμικό νόμο και χωρίς να το γνωρίζει εκείνη, προκειμένου να παντρευτεί ένα μοντέλο από τον Λίβανο ηλικίας 25 ετών το 2012.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ