Irina Shayk - Bradley Cooper ερωτευμένοι στο Γουίμπλεντον: Είδαν τένις ή ο ένας τον άλλον;

Ο έρωτας για την Ιρίνα Σάικ και τον Μπράντλεϊ Κούπερ… καλά κρατεί, καθώς το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και περίπου ένα χρόνο, πηγαίνοντας από το καλό στο καλύτερο.
 

Τι κι αν στο πρόσφατο παρελθόν υπήρξαν δημοσιεύματα που τους ήθελαν να χωρίζουν; Η 30χρονη Ρωσίδα καλλονή και ο 41χρονος Χολιγουντιανός σταρ τα διέψευσαν πανηγυρικά με την κοινή τους δημόσια εμφάνιση στο Γουίμπλεντον, όπου πήγαν να παρακολουθήσουν τον αγώνα τένις μεταξύ του Τζο Γουίλφριντ Τσονγκά και του Άντι Μάρεϊ.

Ωστόσο αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες της Daily Mail που είδαν το φως της δημοσιότητας, το ζεύγος μόνο τον αγώνα δεν παρακολούθησε, καθώς η σούπερ σικ εμφάνιση της Ιρίνα, έκανε τον Μπράντλεϊ να μην παίρνει τα μάτια του από πάνω της.

Όχι πως κι εκείνη δηλαδή πήγαινε πίσω, καθώς απολάμβανε δεόντως την προσοχή που της έδινε ο σύντροφός της, με τις αγκαλιές και τις τρυφερές στιγμές που έγερνε στην αγκαλιά του να κυριαρχούν.

Όσο για το look της Σάικ; Επέλεξε ένα κρεμ blazer του οίκου Balmain αξίας 441 ευρώ, το οποίο συνδύασε με τζιν και μπεζ πέδιλα, δίνοντας μια πιο casual chic νότα στην εμφάνιση της.

 

ΠΗΓΗ: etonline.com

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ