Η Έλενα Ακρίτα στέλνει εξώδικο στον Μπογδάνο σχετικά με ανάρτηση της για τον Κυριάκο Μαμιδάκη

Η Έλενα Ακρίτα γνωστοποίησε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook ότι αφορμή για την εξώδικη επιστολή αποτέλεσε το γεγονός ότι ο δημοσιογράφος, Μπογδάνος αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια της εκπομπής του σε ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα, για την αυτοκτονία Μαμιδάκη, χωρίς ωστόσο να αναγνώσει το περιεχόμενό της. 

 

Η ανάρτηση της Ακρίτα

«Σε εκπομπή του ΣΚΑΙ και - με αφορμή την τραγική αυτοκτονία του επιχειρηματία Κυριάκου Μαμιδάκη - ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος αναφέρθηκε στο όνομα μου και σε σχετική ανάρτησή μου στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, χωρίς ωστόσο να αναγνώσει το περιεχόμενό της. Ακολούθως, προέβη σε χαρακτηρισμούς για το άγνωστο στο κοινό περιεχόμενο της ανάρτησης μου, υπονοώντας κατά τρόπο που θεωρεί ότι δεν τον εκθέτει, ηθικά και ποινικά ότι το 'άγνωστο' κείμενό μου, αξίζει την απαξίωσή του. Προφανώς και θα ακολουθήσει  εξώδικος επιστολή μου, ωστόσο νιώθω την ανάγκη να πω ότι αφού επιλέξαμε να κρινόμαστε για το δημόσιο λόγο μας, οφείλουμε να ακολουθούμε όλοι, κρίνοντες και κρινόμενοι την στοιχειώδη δεοντολογία. Η οποία επιβάλλει να καταστεί γνωστό το κρινόμενο, χρονικά πριν την εκφορά της περί αυτού κρίσης».

 

Η Έλενα Ακρίτα για την αυτοκτονία Μαμιδάκη


Η Έλενα Ακρίτα με μια ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Facebook σχολιάζει την αυτοκτονία του επιχειρηματία Κυριάκου Μαμιδάκη.

Όπως έγραψε χαρακτηριστικά: «Γιατί υπάρχουν κι επιχειρηματίες με φιλότιμο. Συλλυπητήρια στην οικογένεια του».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ