Η Κέιτ Μος πήρε βάρος, ε και; Ερωτευμένη τρελά με τον 28χρονο βαρόνο της

Μπορεί να έχει πάρει κάποια παραπάνω κιλά, αλλά η Κέιτ Μος δεν δείχνει να ενδιαφέρεται για τίποτα άλλο πέρα από την αγαπημένο της.

Οι παπαράτσι «συνέλαβαν» το διάσημο πρώην μοντέλο στο ρομαντικό ταξίδι που πραγματοποιεί στη Βενετία με τον αγαπημένο της κόμη Nikolai von Bismarck

Πότε χεράκι-χεράκι στην παραλία, με άνιμαλ πριντ μπικίνι και πότε στο μπαλκόνι του ξενοδοχείου τους, φορώντας τα εσώρουχά της και βγάζοντας selfie, η 42χρονη Κέιτ Μος δείχνει πιο ξέγνοιαστη από ποτέ. 

Χωρίς ίχνος μακιγιάζ και με χαλαρή διάθεση, το σούπερ μόντελ απολαμβάνει την ημέρα στο πλευρό του 28χρονου συντροφου της . Το ζευγάρι είναι μαζί από το περασμένο φθινόπωρο και πολλοί είναι αυτοί που λένε ότι η Βρετανίδα καλλονή έχει βρει στο πρόσωπό του την ηρεμία που χρειάζοταν.

Ο κόμης Νικολάι φον Μπίσμαρκ είναι ο τρισέγγονος του πρώτου καγκελάριου της νέας γερμανικής αυτοκρατορίας Οττο φον Μπίσμαρκ. Είναι 28 ετών και σύμφωνα με το περιοδικό Tatler βρίσκεται ανάμεσα στις 150 προσωπικότητες με τη μεγαλύτερη επιρροή. Βαθύπλουτος κληρονόμος των Μπίσμαρκ, σπούδασε φωτογραφία στη σχολή Parsons στο Παρίσι. Το 2008 είχε σχέση με την πριγκίπισσα Μπεατρίς της Μεγάλης Βρετανίας, 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ