Summer@eirinika:10 tips για να διαλέξεις την πιο τέλεια ξαπλώστρα - Διάβασε τα εδώ

Καλοκαίρι, ήλιος, θάλασσα! Αληθινός παράδεισος αρκεί να κάνεις τις σωστές επιλογές όταν φτάσεις στην παραλία! Αυτά είναι μερικά μυστικά για να επιλέξεις τη σωστή ξαπλώστρα, στο σωστό σημείο.

  1. Η ξαπλώστρα πρέπει να είναι φαρδιά και με στρωματάκι. Είναι πολύ πιο αναπαυτικές αλλά πρόσεξε το στρώμα να μην έχει πλαστικό κάλυμμα ή δερματίνη, γιατί ανάβει στον ήλιο.
  2. Η ομπρέλα καλύτερα να είναι μεγάλη, φτιαγμένη από καλάμια ή φοινικόφυλλα που κρατάνε μεγαλύτερη δροσιά. Επίσης φρόντισε να είναι αρκετά ψηλή, για να μην βγάλεις κανένα μάτι. Καλό θα είναι να υπάρχει αρκετός χώρος γύρω σου, ώστε να μπορείς να μετακινείσαι ανάλογα με την τροχιά του ήλιου.
  3. Αν το σετ έχει και τραπεζάκι ακόμα καλύτερα. Το κινητό σου δεν θα γεμίσει άμμο. Το ίδιο και ο καφές ή η μπύρα σου!
  4. Επίλεξε ένα σημείο, όπου η θάλασσα μπροστά σου δεν θα έχει βράχια και θα είναι εύκολο να μπεις και να βγεις.
  5. Μην κάθεσαι στην πρώτη σειρά, γιατί περνάει συνεχώς κόσμος και αργά ή γρήγορα κάποιοι θα βγουν να παίξουν ρακέτες. Αυτό σημαίνει ότι θα σου σπάσουν τα νεύρα και θα φας και κανένα μπαλάκι στο κεφάλι! Άσε που, αν περνάει κάπου μακρυά ένα φέρυ, σε 10 λεπτά τα απόνερά του θα φτάσουν στην παραλία και θα ανέβουν ως την ξαπλώστρα σου παρασύροντας τις σαγιονάρες σου.
  6. Μείνε μακριά από τα παιδάκια. Κάνουν ατέλειωτη φασαρία αλλά όχι περισσότερη από τις μαμάδες τους που τα κυνηγάνε, τη μια να φάνε, την άλλη να μην πάνε στα βαθιά κτλ κτλ. Και αφού δεν μπορείς να τους πεις να πάρουνε το κουβαδάκι τους και σ’ άλλη παραλία, καλύτερα να πάρεις εσύ το δικό σου και να πας παρακάτω.
  7. Κράτησε μία μέση απόσταση από το μπαρ, γιατί από τη μια δεν θέλεις να περπατάς μέσα στην κάψα για να πάρεις μια μπύρα, αλλά από την άλλη δεν θέλεις να γίνει και το κεφάλι σου καζάνι, με τις μουσικές επιλογές του DJ, η ποιότητα του οποίου είναι συνήθως αμφιλεγόμενη!

Διαβάστε την συνέχεια στο tsemperlidou.gr

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ