Παντελής Παντελίδης: Ποιοι θα παραλάβουν απόψε το βραβείο του τραγουδιστή στα MAD Awards;

Λίγες ώρες πριν από την απονομή των MAD VMA 2016, για πρώτη φορά στην ιστορία θα βραβευτεί καλλιτέχνης μετά τον θάνατό του, ο Παντελής Παντελίδης -στην κατηγορία “Άνδρες καλλιτέχνες της χρονιάς”.

 Ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης μιλάει στην εφημερίδα Freddo για την αποψινή βραδιά…

«Θα παραλάβω εγώ το βραβείο, μαζί με τους κολλητούς του φίλους. Δεν έχω προετοιμάσει τι θα πω… Θα μιλήσω αυθόρμητα, μέσα από την καρδιά μου. Αυτό άλλωστε πιστεύω πως θα έκανε και ο Παντελής», λέει ο Τριαντάφυλλος.

«Μου είναι δύσκολο να χωνέψω τον χαμό τον χαμό του»

Στην καφετέρια, δίπλα από το πρακτορείο, κολλητός φίλος του αδικοχαμένου τραγουδιστή αναφέρει: «Ο Παντελάκος μας έχει πάρει το βραβείο του κόσμου. Θα είναι πάντα στις καρδιές μας ο καλύτερος νέος καλλιτέχνης όλων των εποχών. Το ήθος, οι αξίες, οι αρχές με τις οποίες μεγάλωσε και πορεύτηκε σε συνδυασμό με τα τραγούδια του και την ερμηνεία του που ήταν μέσα από την ψυχή του, τον καθιστούν τον καλύτερο νέο καλλιτέχνη! Ο κόσμος τον αγάπησε γιατί ήταν αυθεντικός. Μου είναι δύσκολο να χωνέψω τον χαμό τον χαμό του. Έρχομαι εδώ και πίνω τον καφέ μου κάθε απόγευμα, όπως κάναμε παλιά. Τα τραγούδια του μου κρατούν συντροφιά».

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το ρεπορτάζ της Χριστιάνας Μπακατσιά και της Σάσας Σταμάτη, η οικογένειά του και οι φίλοι του θα πάνε αύριο στο κοιμητήριο. Θα αφήσουν για λίγο το βραβείο δίπλα στο μνήμα του Παντελή Παντελίδη, μετά θα το βάλουν σε προθήκη, σε ένα από τα δύο μαγαζιά της οικογένειας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ