Συμβουλές ομορφιάς για τους καλοκαιρινούς μήνες - Η δροσιά της θάλασσας στο νεσεσέρ σας

Μπορεί ο διακαής πόθος σας να πάτε στην παραλία να μην σας αφήνει σε ηρεμία αλλά αυτό δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση πως πρέπει να παραμελήσετε τις city style εμφανίσεις σας.

Μπορεί ο διακαής πόθος σας να πάτε στην παραλία να μην σας αφήνει σε ηρεμία αλλά αυτό δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση πως πρέπει να παραμελήσετε τις city style εμφανίσεις σας.




Όπως αναφέρει το myself.gr, εμπνευστείτε από την παλέτα των πιο hot, κυριολεκτικά και μεταφορικά, μηνών του χρόνου και εφόσον δεν μπορείτε καθημερινά να είστε λουόμενη στην πλαζ, μεταφέρετε έξυπνα και γρήγορα τη δροσιά της θάλασσας στο νεσεσέρ σας.




Οι παρακάτω οδηγίες θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε…

- Απλώστε στα ζυγωματικά ένα ρουζ σε μπρονζέ ή κοραλλί απόχρωση ώστε να αποκτήσετε αμέσως μια υγιή νεανική όψη.

- Δώστε έμφαση στο κόκαλο των μήλων και προτιμήστε τις κρεμώδεις υφές οι οποίες κάθε φορά που το θερμόμετρο δείχνει πάνω από 30 βαθμούς διατηρούνται περισσότερο χωρίς να «σβήνουν» αντιαισθητικά πάνω στην επιδερμίδα.

- Για τα χείλη επιλέξτε ένα κραγιόν σε παλ ή παστέλ ουδέτερο χρώμα και περάστε από πάνω ένα διάφανο λιπ γκλος με αντιηλιακό δείκτη προστασίας.

- Αν είστε φανατική των κραγιόν, περάστε μια μόνο στρώση από ένα ανοιχτόχρωμο προϊόν, ταμπονάρετε τη με ένα χαρτομάντιλο και περάστε μια δεύτερη στρώση κραγιόν. Αν έχετε ήδη κάνει τα πρώτα μπάνια, τολμήστε ένα κραγιόν σε πορτοκαλί ή φούξια τόνους.

- Στα βλέφαρα επιλέξτε την «γυμνή» εμφάνιση της επιδερμίδας και αρκεστείτε σε πολλές στρώσεις από μάσκαρα. Προτιμήστε την αδιάβροχη σύνθεση και τολμήστε ένα soft καφέ ή ένα funky μπλε χρώμα.

- Φροντίστε να έχετε πάντα στην τσάντα σας ένα δροσιστικό face mist σε μορφή σπρέι το οποίο τονώνει την επιδερμίδα, ανακουφίζει από τη ζέστη και αναδεικνύει το φυσικό glow του μακιγιάζ αρκεί να μην χρησιμοποιηθεί σε μεγάλη ποσότητα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ