Μade in Greece τα θηλυκά μαγιό της Στεφανίας Φραγκίστα: Sold out το φρου φρου της - Τέλεια εφαρμογή

Η Στεφανία Φραγκίστα, η σχεδιάστρια πίσω από τη δημοφιλή Pink Sands τα τελευταία 5 χρόνια, παρουσιάζει τα νέα της μαγιό και beachwear Stefania Frangista. 

Το label “Stefania Frangista” εκφράζει την αγάπη της σχεδιάστριας για την Ελλάδα, συμπυκνώνει τις τρυφερές αναμνήσεις των διακοπών της και μεταδίδει τη μοναδικότητα του ελληνικού καλοκαιριού: τα ελληνικά νησιά, τον ελληνικό ήλιο και τη θάλασσα, τα τοπία, την κουλτούρα, τα προϊόντα, την ιστορία, τους ανθρώπους.

Αυτός εξάλλου είναι και ο λόγος που ολόκληρη η παραγωγή γίνεται στην Ελλάδα, υπογραμμίζοντας τη φιλοσοφία της Στεφανίας να υποστηρίζει τις ντόπιες οικογενειακές επιχειρήσεις και τους έμπειρους προμηθευτές, χρησιμοποιώντας  υψηλής ποιότητας υφάσματα που επιλέγει προσεκτικά κάθε χρόνο από κορυφαία υφαντουργεία στην Ιταλία. 

 
Η ξενάγηση στην Ελλάδα ξεκινά από την Ύδρα, με την ομώνυμη συλλογή “The Hydra Collection” που είναι εμπνευσμένη από τον πολύ ρομαντικό αυτό προορισμό, ο οποίος δεσπόζει αμφιθεατρικά στον Αργοσαρωνικό κόλπο. Παρασυρόμενη από το γραφικό σκηνικό της Ύδρας και τα παραδοσιακά μοτίβα, η Στεφανία δημιούργησε έναν καμβά όπου φιγουράρουν οι γήινοι τόνοι του νησιού, όπως το μπεζ, το γκρι, το λαδί και το μπορντό, αλλά δεν λείπουν φυσικά το τυρκουάζ του Αιγαίου καθώς και το διαχρονικό μαύρο της Μεσογείου.

Αυτή τη σεζόν, η δαντέλα, το λευκό & το γαλάζιο γίνεται ο απόλυτος πρωταγωνιστής, μέσα από την ''Santorini Collection'' δημιουργώντας ένα ονειρεμένο χάδι στο δέρμα, τα ψηλόμεσα μαγιό συνδυασμένα με κομψά bandeaus αγκαλιάζουν αισθησιακά τις γυναικείες καμπύλες, ενώ τα θηλυκά ολόσωμα κολακεύουν ανεπανάληπτα τη σιλουέτα. Τη συλλογή συμπληρώνει μια σειρά από σαγηνευτικά καφτάνια και κομψά φορέματα, που μπορούν να φορεθούν όλη μέρα, προ(σ)καλώντας μας σε ένα μακρύ ταξίδι στον κόσμο της μόδας!

Η σχεδιάστρια 
Περισσότερες πληροφορίες για τη συλλογή θα βρεις στην ιστοσελίδα www.stefaniafrangista.com

Δείτε εδώ το σχετικό μας θέμα

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ