H Mίνα Αρναούτη μιλά για 1η φορά μέσα από το νοσοκομείο: Ο Παντελής δεν έδειχνε μεθυσμένος - Κάποιοι προσεύχονται να πεθάνω

Η Μίνα Αρναούτη, τέσσερις μήνες μετά το τροχαίο που έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης, μιλά πρώτη φορά για όλα. Η συνέντευξη που δίνει στην εφημερίδα Freddo και τον Στέφανο Κωνσταντινίδη συγκλονίζει.

Υποδέχεται τον δημοσιογράφο στο δωμάτιο του νοσοκομείου χαμογελαστή, με ένα girly κοκαλάκι στα φρεσκοκομμένα της μαλλιά, λόγω των επεμβάσεων. Τρεις μεταλλικές ράβδοι περισσεύουν από τον βραχίονα του δεξιού χεριού της, ενώ τα άκρα της είναι πολύ αδυνατισμένα. Πριν από λίγες μέρες ολοκληρώθηκε ένα ακόμα χειρουργείο. Βγήκαν τα σίδερα από το δεξί της πόδι και τοποθετήθηκε μόσχευμα που αφαίρεσαν από τη λεκάνη της. Το αριστερό πόδι είναι και αυτό μπαταρισμένο, ενώ στο αριστερό χέρι έχει τοποθετηθεί η πεταλούδα με το κοκτέιλ φαρμάκων.

Μετά το φονικό τροχαίο, γιατροί πλησίασαν τη μητέρα της και της πρότειναν να κάνει δωρεά τα όργανά της. Η Μίνα Αρναούτη όμως έδωσε τη μάχη της και είναι εδώ. «Ότι σου πω θα είναι σαν να κάθεται και ο Παντελής εδώ και να τα λέμε παρέα, γιατί παρέα ξεκινήσαμε εκείνη τη βραδιά, παρέα πήγαμε μια βόλτα στον άλλο κόσμο και κάποιος αποφάσισε εγώ να γυρίσω, αλλά εκεί θα ξαναπάω κάποτε, οπότε δεν έχω να κρύψω τίποτα», λέει στον δημοσιογράφο.

«Ξύπνησα ύστερα από 45 μέρες από το τροχαίο, σοκαρισμένη, χωρίς να συνειδητοποιώ που βρίσκομαι. Ήθελα να μιλήσω, αλλά ήμουν διασωληνωμένη και δεν μπορούσα. Κάποια στιγμή με έβαλαν σε ένα άλλο δωμάτιο με μηχανήματα. Εκεί αντάλλαξα τα πρώτα λόγια με τη μητέρα μου. Μου είπε ότι η Φρόσω είναι εκτός νοσοκομείου και ότι ο Παντελής είναι στο νοσοκομείο όπως εγώ. Οι γιατροί φοβούνταν πώς θα αντιδράσει ο οργανισμός μου. Όταν τελικά το έμαθα, συγκλονίστηκα. Δεν το πίστευα».

«Αυτή τη στιγμή περιμένω το 6ο χειρουργείο. Θα πατήσω ξανά το πόδι μου σε τρεις μήνες αν πάνε όλα καλά. Τα βράδια δεν μπορώ να κοιμηθώ, μου κόβεται η αναπνοή».

«Σοκαρίστηκα με κάποια δημοσιεύματα και σχόλια εις βάρος μου. Δεν τα περίμενα. Ήταν άδικα. Είναι πραγματικά ασύλληπτο πώς κάποιοι παρερμηνεύουν τα γεγονότα. Εκείνες οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από το σπίτι-λέσχη ήταν για μένα φρικτές. Δύο στιγμιότυπα όλα κι όλα έφταναν σε συνδυασμό με τη δήθεν κατάθεσή μου, ότι βρισκόμουν σε άλλο δωμάτιο, να δημιουργηθεί μια εσφαλμένη εικόνα. Ζήτησα να βγει όλο το βιντεοσκοπημένο υλικό από το σπίτι-λέσχη, εσωτερικά και εξωτερικά, γιατί προφανώς υπήρχαν κάμερες που ήταν κρυφές».

Κάποιοι προσεύχονται να πεθάνω

«Ήταν ένα τροχαίο όπως χιλιάδες άλλα και ο ένας ήταν πιο τυχερός από τον άλλον. Στην κατάθεσή μου που έχει γίνει γνωστή έχω δηλώσει ότι οδηγούσε ο Παντελής. Μακάρι να ήταν και αυτός τυχερός. Μακάρι να μην ήμουν όλους αυτούς τους μήνες εδώ. Ο κόσμος βγάζει εύκολα συμπεράσματα χωρίς να σκέφτεται πολύ ή σκεπτόμενος συναισθηματικά, γιατί ο Παντελής ήταν αγαπητός σε όλους μας. Κάποιοι προσεύχονται να πεθάνω ή να είχα πεθάνει ή να πέθαινα εγώ και να ζούσε ο Παντελής. Αυτοί οι άνθρωποι έχουν Θεό; Κι αν έχουν, τι Θεό έχουν»;

Η νύχτα πριν από την τραγωδία

«Εκείνο το βράδυ είχα ρεπό από το Novantantre όπου εργαζόμουν από τον Οκτώβριο και κάποια στιγμή αφού συναντηθήκαμε όλοι μαζί, εγώ, η Φρόσω και ο Παντελής καταλήξαμε ύστερα από πρόσκληση του Παντελή σ’ ένα σπίτι στο οποίο ήθελε να παίξει χαρτιά. Εγώ και η Φρόσω καθίσαμε στο σαλόνι, μαζί μας κάθισε και λίγο ο Παντελής και μετά πήγε στο τραπέζι για χαρτιά. Στη διάρκεια των ωρών που ήμασταν εκεί, πηγαινοερχόμασταν και στο τραπέζι που έπαιζαν χαρτιά, παρακολουθούσαμε περιστασιακά το παιχνίδι και αστειευόμασταν. Κάποια στιγμή το παιχνίδι τελείωσε και ο Παντελής σηκώθηκε να φύγει, αφού είχε χάσει χρήματα. Δεν έδειχνε μεθυσμένος, ούτε παραπατούσε. Μάλιστα, αστειεύτηκε και τους είπε τα χρήματα που του κέρδισαν να τα πετάξουν λουλούδια στην πρεμιέρα του! Μετά φύγαμε και έγινε μοιραίο. Δεν θέλω να το περιγράψω ξανά. Είναι επώδυνο».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ