Η εντυπωσιακή αλλαγή στην εμφάνιση του Π. Καμμένου! Μείον 32 κιλά & πιο κομψός από ποτέ - Τι πρόγραμμα ακολουθεί

Ενα από τα πράγματα που έκαναν εντύπωση στη χθεσινή συνάντηση των Αλέξη Τσίπρα και Πάνου Καμμένου στο Μέγαρο Μαξίμου, ήταν η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση του υπουργού Εθνικής Αμυνας.

Ο κ. Καμμένος εμφανίστηκε χθες στο Μέγαρο Μαξίμου εμφανώς αδυνατισμένος. Αν δει κανείς τις φωτογραφίες από τη συνάντηση των δύο ανδρών εύκολα θα καταλάβει ότι ο υπουργός Εθνικής Αμυνας έχει χάσει κιλά, πολλά κιλά, σύμφωνα με πληροφορίες 32!

Ο Πάνος Καμμένος τα τελευταία χρόνια και ειδικά το τελευταίο διάστημα μετά τη συμμετοχή του στην κυβέρνηση είχε βάλει αρκετά κιλά, ωστόσο τους τελευταίους 4 μήνες καταβάλλει προσπάθεια για να γίνει κομψός και όπως έδειξαν και οι χθεσινές φωτογραφίες, τα έχει καταφέρει. 

Ο υπουργός Εθνικής Αμυνας έχασε 32 κιλά, από 140 έχει κατέβει στα 108, κάνοντας βελονισμό σε πασίγνωστη βελονίστρια που φημίζεται για την αποτελεσματικότητα των θεραπειών της και η οποία βρίσκεται εκτός Αθηνών, αυστηρή δίαιτα και φυσικά άσκηση η οποία περιλαμβάνει τρέξιμο και κολύμπι. Μάλιστα ο ίδιος σε προσωπικές του συζητήσεις διατείνεται ότι θα συνεχίσει την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ