Η εντυπωσιακή αλλαγή στην εμφάνιση του Π. Καμμένου! Μείον 32 κιλά & πιο κομψός από ποτέ - Τι πρόγραμμα ακολουθεί

Ενα από τα πράγματα που έκαναν εντύπωση στη χθεσινή συνάντηση των Αλέξη Τσίπρα και Πάνου Καμμένου στο Μέγαρο Μαξίμου, ήταν η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση του υπουργού Εθνικής Αμυνας.

Ο κ. Καμμένος εμφανίστηκε χθες στο Μέγαρο Μαξίμου εμφανώς αδυνατισμένος. Αν δει κανείς τις φωτογραφίες από τη συνάντηση των δύο ανδρών εύκολα θα καταλάβει ότι ο υπουργός Εθνικής Αμυνας έχει χάσει κιλά, πολλά κιλά, σύμφωνα με πληροφορίες 32!

Ο Πάνος Καμμένος τα τελευταία χρόνια και ειδικά το τελευταίο διάστημα μετά τη συμμετοχή του στην κυβέρνηση είχε βάλει αρκετά κιλά, ωστόσο τους τελευταίους 4 μήνες καταβάλλει προσπάθεια για να γίνει κομψός και όπως έδειξαν και οι χθεσινές φωτογραφίες, τα έχει καταφέρει. 

Ο υπουργός Εθνικής Αμυνας έχασε 32 κιλά, από 140 έχει κατέβει στα 108, κάνοντας βελονισμό σε πασίγνωστη βελονίστρια που φημίζεται για την αποτελεσματικότητα των θεραπειών της και η οποία βρίσκεται εκτός Αθηνών, αυστηρή δίαιτα και φυσικά άσκηση η οποία περιλαμβάνει τρέξιμο και κολύμπι. Μάλιστα ο ίδιος σε προσωπικές του συζητήσεις διατείνεται ότι θα συνεχίσει την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ