Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα ζώδια του Κώστα Λεφάκη για 20-26 Ιουνίου 2016

Η εβδομάδα 20-26 Ιουνίου έρχεται μαζί με μία Πανσέληνο στο ζώδιο του Τοξότη! Δες τις προβλέψεις σου από τον Κώστα Λεφάκη

ΚΡΙΟΣ
Μην άγχεστε και μην αναλαμβάνετε ευθύνες περισσότερες από όσες σας επιτρέπουν οι δυνάμεις σας. Γενικά, φροντίστε να βρίσκετε χρόνο για να ψυχαγωγείστε και να ξεκουράζεστε. Μάθετε να φιλοσοφείτε την κατάσταση και να προσπαθείτε μέσα από τις ανάγκες σας να βλέπετε τα πράγματα πιο ρεαλιστικά και να υποχωρείτε εκεί που είναι σίγουρο ότι θα αποτύχετε. Επαγγελματικά θα μπορέσετε να κάνετε θαύματα αν αποφύγετε παρεξηγήσεις ή σχόλια στο περιβάλλον εργασίας σας. Η οικονομική σας κατάσταση βελτιώνεται συνεχώς. Το θέμα είναι να φροντίσετε να μην εξανεμίσετε τις ευκαιρίες σας με παράλογα έξοδα ή αδιαφορία για το τι θα γίνει αύριο.

ΤΑΥΡΟΣ
Μπορείτε τώρα να δείτε πως όλα οδηγούν σε ένα καλύτερο αύριο. Μην φοβάστε να το ξεκινήσετε τώρα ή – το πολύ – σε δύο μήνες, γιατί αρχίζει η εποχή που θα μπουν οι σωστές βάσεις για το μέλλον.Αυτό ισχύει κυρίως για τον επαγγελματικό και τον οικονομικό τομέα, αλλά και για κάθε  τι που μπορεί να επηρεάσει το δυναμισμό και τη διάθεση σας. Επίσης, λίγο πρόνοια στον οικονομικό τομέα δεν θα έβλαπτε. Αντίθετα θα σας έκανε πιο ανέμελους και σίγουρα πιο χαρούμενους. Όσοι είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, προνοείστε περισσότερο και φροντίστε να μην γίνουν αυτή την περίοδο τυχόν σημαντικά άλματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Καθώς όλα μπαίνουν σε μία σειρά, αρχίζετε να είστε πιο αισιόδοξοι και να αντιμετωπίζετε τη ζωή σας με περισσότερες προσδοκίες. Πραγματικά, μερικά επαγγελματικά προβλήματα μπαίνουν σε ένα δρόμο για τη λύση τους και σύντομα πρέπει να περιμένετε τους καρπούς των προσπαθειών σας. Αυτό δεν είναι λόγος για να χαλαρώσετε τις προσπάθειες αυτές ή να κάνετε λάθη τακτικής που θα σας έφερναν αντιμέτωπους με ανθρώπους που μπορούν να επηρεάσουν την πρόοδο σας. Η πανσέληνος πάντως που σχηματίζεται στις 20 του μήνα, σας επηρεάζει και στον αισθηματικό τομέα. Προσπαθήστε να αποφύγετε συναισθηματικές καταστάσεις που δεν οδηγούν πουθενά

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αρκετός εκνευρισμός σας περιμένει και αυτή την εβδομάδα. Θα πρέπει να οπλιστείτε με υπομονή τόσο για τους άλλους όσο και για τον εαυτό σας, που, τελευταία, αρχίζει να σας ταλαιπωρεί με εντελώς καινούργια προβλήματα. Επαγγελματικά, προσπαθήστε να επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες που έχετε, να κάνετε ακόμη πιο σημαντικά βήματα προόδου και μην κάνετε ριψοκίνδυνες ενέργειες πριν εξασφαλίσετε κάτι μόνιμα καλύτερο. Η πανσέληνος στις 20 δεν σας βοηθάει ιδιαίτερα στον οικονομικό τομέα όπου υπάρχουν ακόμη μερικές δυσκολίες που δεν θα αργήσουν να υποχωρήσουν. Είναι σίγουρο πως ένας  συντηρητικός χειρισμός θα σας οδηγήσει σε σαφή βελτίωση.

ΛΕΩΝ
Όσοι αντιμετωπίζετε αυτό τον καιρό προσωπικά ή οικογενειακά προβλήματα δεν θα ήταν άσκοπο να προνοήσετε ώστε να μην δημιουργηθούν εμπόδια στις προοπτικές σας. Στο μεταξύ φροντίστε να μην χάσετε χρήματα κατά… λάθος ή από απερισκεψία. Επαγγελματικά σας περιμένουν καλύτερες μέρες. Οι δυσκολίες είναι τέτοιες που σας ενθαρρύνουν να πολεμήσετε και ένα οικονομικό πρόβλημα που τώρα φαίνεται λίγο περίπλοκο στη διαδικασία του, θα δημιουργήσει με την επίλυση του τα φόντα για να ξεκινήσετε μιαν αρχή αλυσιδωτών αντιδράσεων που θα σας οδηγήσουν τελικά σε μία ηθική και υλική δικαίωση.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Πολύ χαρακτηριστική θα είναι αυτή η εβδομάδα του Ιουνίου για τους περισσότερους από εσάς. Ρίξτε το βάρος του ενδιαφέροντος σας στις κοινωνικές επιδιώξεις και μην αφήσετε να σας διασπάσουν οικογενειακά ή άλλα προβλήματα που δεν είναι στο χέρι σας να επιλυθούν. Η Πανσέληνος σχηματίζεται στις 20 του μήνα σας επηρεάζει αισθηματικά και οικονομικά. Η μεγάλη επαγγελματική σας δραστηριότητα θα είναι πηγή ικανοποίησης, αλλά και κούρασης. Οργανώστε το χρόνο σας για να επαρκέσει, καθώς και για μία ανάλογη κοινωνική δραστηριότητα που σας είναι απαραίτητη για να φτάσετε πιο άνετα στους στόχους σας.

ΖΥΓΟΣ
Καθώς ο Ιούνιος μπαίνει στην τελική του ευθεία, πολλές σκέψεις και συναισθήματα συγκρούονται μέσα σας. Αμφιβάλλετε όχι μόνο για τον άνθρωπό σας, αλλά και για τα δικά σας αισθήματα. Η Πανσέληνος σχηματίζεται στις 20 του μήνα σας επηρεάζει αρκετά. Μετριάστε την ευθιξία, τον αυθορμητισμό σας και την μαχητικότητα σας, ακόμη και αν το δίκιο είναι με το μέρος σας. Βλέπετε δεν φτάνει μόνο αυτό. Προσέξτε ακόμη την υγεία σας, που αν σας ενοχλήσει, θα πρέπει να επιδιώξετε την ηρεμία και την αισιοδοξία σαν φάρμακο, γιατί αυτό είναι το μόνο που σας λείπει αυτό τον καιρό. Προσπαθήστε να ψυχαγωγηθείτε λίγο και να κοιμάστε αρκετά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αρκετά έντονο προβλέπεται το διάστημα που μεσολαβεί για τους περισσότερους από εσάς. Προσπαθήστε να είστε ήρεμοι και να ζυγίζετε καλά κάθε απόφαση που θα παίρνετε σε σχέση τόσο με την επαγγελματική όσο και με την αισθηματική σας εξέλιξη. Τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα, η υπομονή σας δοκιμάζεται αλλά και η επιμονή σας επίσης. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 20 του μήνα θα σας βοηθήσει σε τυχόν προβλήματα που είχατε στο κοινωνικό και επαγγελματικό σας περιβάλλον. Στο μεταξύ, τακτοποιήστε οικονομικές εκκρεμότητες και οργανώστε το χρόνο σας ώστε να μην παραμελείτε την ανάπαυση σας και να μην μειωθεί η αποδοτικότητα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Το διάστημα αυτό μέχρι το τέλος του μήνα είναι γεμάτο κίνηση για τους περισσότερους από εσάς, καθώς πολλή δουλειά και πολλές καινούργιες ιδέες είναι ότι θα σας απασχολήσει περισσότερο. Η Πανσέληνος στις 20 σας δημιουργεί  νευρικότητα κάτι που θα έπρεπε να αποφύγετε αυτή την περίοδο, στην τόσο γόνιμη και δημιουργική, για να προετοιμάσετε το έδαφος για μία ουσιαστική άνοδο στον επαγγελματικό και κοινωνικό τομέα. Μην αφήνετε λοιπόν άλλα προβλήματα να σας διασπάσουν, ακόμη και αν είναι οικογενειακά. Καταλαβαίνω, πως αυτό είναι αρκετά δύσκολο καθώς ένα μέλος της οικογένειας σας έχει την ανάγκη της συμπαράστασης και της κατανόησης σας, αλλά προσπαθήστε  να το κάνετε με μέτρο.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Το σημαντικότερο ίσως είναι ότι έχετε πάρει πια απόφαση ότι η ζωή σας μπήκε σε καινούργιο ρυθμό και ότι σύντομα αρχίζετε με νέες προοπτικές τόσο στην προσωπική όσο και στις επαγγελματικές σας επιδιώξεις. Γι’ αυτό διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας και δημιουργείστε τις προϋποθέσεις για να βρείτε τους ανθρώπους που σας χρειάζονται για να σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε τα σχέδια σας.Στον αισθηματικό τομέα επίσης, μπορούν πολλά να διορθωθούν, αν στο μεταξύ, μπορέσετε να διατηρήσετε μία σχέση σας. Για όσους έχετε μείνει μόνοι, αρχίστε να προπονείστε για τις επιτυχίες που θα έχετε μετά το δεύτερο ήμισυ του χρόνου.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μπορείτε πλέον, σιγά – σιγά, να βάλετε σε μία τάξη τη ζωή σας, να οργανώσετε την επαγγελματική σας κατάσταση και να προσπαθήσετε μία γενική ανακατάταξη στα οικονομικά σας που έχουν κάθε ευκαιρία να πάνε καλύτερα. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 20 του μήνα ευνοεί μετακινήσεις, σπουδές και κάθε τι σχετικό με δημόσιες σχέσεις ή εφαρμογή νέων ιδεών. Μην αμελήσετε να ζητήσετε τώρα μία προαγωγή ή αύξηση που καθυστερεί, επίσης μία αλλαγή στο περιβάλλον της εργασίας σας που θα σας επιτρέψει να αποδώσετε καλύτερα ή είναι πιο σύμφωνη με τις επιδιώξεις σας. Αισθηματικά, δεν φαίνεται να υπάρχει ακόμη καμία βελτίωση. Υπομονή!

ΙΧΘΕΙΣ
Το διάστημα αυτό μέχρι το τέλος του μήνα είναι αρκετά περίπλοκο καθώς πρέπει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή σας. Η ανάγκη να σταθεροποιήσετε την επαγγελματική σας κατάσταση, είναι επιτακτική και ακόμα δεν έχετε «ξεκαθαρίσει» πως θα μπορούσε να γίνει αυτό. Στο μεταξύ, τακτοποιήστε τυχόν εκκρεμότητες και προσπαθήστε να βάλετε σε ένα δρόμο ένα θέμα σχετικό με ένα δάνειο ή αγοροπωλησία. Περιορίστε την ευθιξία σας και μην είστε υπερβολικοί στις απαιτήσεις σας. Καλύτερα, συζητήστε τα προβλήματα σας με ειλικρίνεια και ζητήστε την κατανόηση και την συμπαράσταση των δικών σας ανθρώπων.

ΠΗΓΗ: oroskopos.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ