Κατέρρευσε επί σκηνής ο σταρ της ροκ Meat Loaf: Απλή κρίση άσθματος ή ένδειξη σοβαρού προβλήματος υγείας;

Ο διάσημος ροκ σταρ Meat Loaf κατέρρευσε επί σκηνής την ώρα που τραγουδούσε την επιτυχία του "I'd Do Anything For Love".
 

Ο Meat Loaf, κατά κόσμον Μάρβιν Λι Αντέι, είχε ακυρώσει τις προγραμματισμένες εμφανίσεις του για την περασμένη εβδομάδα, λόγω προβλημάτων υγείας, τα οποία όπως όλα έδειχναν είχε ξεπεράσει. Ωστόσο, ο τραγουδιστής, που είχε καταρρεύσει δυο ακόμα φορές στη σκηνή στο παρελθόν, το 2003 στο Λονδίνο και το 2011 στο Πίτσμπουργκ, έχασε τις αισθήσεις του.
 

Στο βίντεο, της Daily Mail που κάνει το γύρο του κόσμου, φαίνεται ο 68χρονος τραγουδιστής να χάνει την ισορροπία του και να πέφτει πάνω στην σκηνή του  Jubilee Auditorium στο Έντμοντον του Καναδά.
Τα προηγούμενα περιστατικά είχαν αποδοθεί σε κρίση άσθματος, ωστόσο αυτή τη φορά δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστοί οι λόγοι που προκάλεσαν το πρόβλημα υγείας του.

Ο ροκ σταρ από το Τέξας των ΗΠΑ, μεταφέρθηκε άμεσα σε νοσοκομείο της πόλης, όπου οι γιατροί έκαναν λόγο για λιποθυμικό επεισόδιο.
O Meat Loaf έχει φανατικούς θαυμαστές σε ολόκληρο τον κόσμο.
Το άλμπουμ "Bat Out of Hell", που κυκλοφόρησε τη δεκαετία του ’70 έχει πουλήσει πάνω από 43 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως, ενώ ακόμα και σήμερα πουλάει ετησίως 200.000.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ