Η ''κατάρα'' του The Voice: Tραγουδιστής της μεξικάνικης έκδοσης παλεύει για την ζωή του - Τον πυροβόλησαν στο κεφάλι

Μόλις μια εβδομάδα, μετά τον θανάσιμο τραυματισμό της Κριστίνα Γκρίμι, από πυροβολισμό την ώρα που υπέγραφε αυτόγραφα, ένας ακόμη τραγουδιστής, ο οποίος συμμετείχε στο «The Voice» κινδυνεύει να χάσει τη ζωή του.

Ο Αλεχάντρο Φουέντες, που είχε γίνει γνωστός από το μουσικό ριάλιτι του Μεξικό, παλεύει να μείνει στη ζωή, μετά από τρεις πυροβολισμούς που δέχθηκε στο κεφάλι.

Ο Αλεχάντρο ετοιμαζόταν να γιορτάσει τα 45α γενέθλιά του με τους φίλους του, όταν ένας ληστής επιχείρησε να τον βγάλει από το αυτοκίνητό του, την ώρα που προσπαθούσε να φύγει με το αυτοκίνητό του από το στούντιο του στο Σικάγο.

Σύμφωνα με το ABC7, ο τραγουδιστής αρχικά αντιστάθηκε, ωστόσο, όταν ο δράστης έβγαλε όπλο, προσπάθησε να προστατέψει τον συνεπιβάτη του. Ο δράστης τον πυροβόλησε και διέφυγε πεζός, πριν επιβιβαστεί σε αυτοκίνητο, όπως μεταδίδει το NBC.

Ο άτυχος τραγουδιστής διακομίστηκε στο νοσοκομείο και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

«Είμαστε σε σύγχυση και δεν έχουμε εξήγηση γιατί γίνονται όλα αυτά τα πράγματα», λέει στενός συνεργάτης του Αλεχάντρο.

Πριν από τρία χρόνια, ο τραγουδιστής μετακόμισε στο Σικάγο, όπου άνοιξε το δικό του στούντιο Τέχνης. Το 2011, είχε συμμετάσχει στην μεξικανική εκδοχή του The Voice, έχοντας ως coach την τραγουδίστρια Lucero

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ