H Μπέτυ στα κόκκινα & η Μαρέβα με βαθύ ντεκολτέ έλαμψαν στην πρώτη κοινή τους εμφάνιση στο Μουσείο της Ακρόπολης

Κάτι από «κόκκινο χαλί» θύμιζε το επίσημο δείπνο που παρέθεσε η Προεδρία της Δημοκρατίας προς τιμήν του ΓΓ του ΟΗΕ, Μπαν Κι Μουν, στο μουσείο της Ακρόπολης.

Οι σύζυγοι των πολιτικών αρχηγών εκλεψαν τις εντυπώσεις με τις ενδυματολογικές τους επιλογές.

Η κ. Περιστερα Μπαζανια, σύζυγος του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, φόρεσε ένα κατακόκκινο βραδινό φόρεμα, σε κοραλί απόχρωση που σταματούσε λίγο πάνω από το γόνατο, ενώ η κ. Μαρέβα Γκραμπόφσκι, σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη, φορούσε ένα σκούρο μαύρο φόρεμα «Zeus and Dione», σε αρχαιοελληνικό στυλ, με μια σικάτη κόκκινη ζώνη να δίνει την απαραίτητη αντίθεση.

Πρώτος έφτασε ο Πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης με την σύζυγο του Μαρέβα, των οποίων η άφιξη συνέπεσε με αυτή του Προέδρου της Βουλής, Νίκο Βούτση, ο οποίος και συνοδευοτάν επίσης απο τη σύζυγο του.

Δέκα λεπτά αργότερα έφτασε και το πρωθυπουργικό ζεύγος εμφανώς ευδιάθετο.

Η σύζυγος του Πρωθυπουργού με την σύζυγο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, είχαν και μια ολιγολέπτη, μεταξύ τους, συζήτηση. Οταν κάθισαν στο τραπέζι η Περιστέρα Μπαζιάνα που βρίσκονταν εκ δεξιών του προέδρου της ΝΔ συζήτησε επίσης μαζί του ευδιάθετα.

Δείτε εδώ το σχετικό μας θέμα: Zeus + Dione: 2 Ελληνίδες TopWomen εξάγουν μόδα στο εξωτερικό με ρούχα που πλέκονται στο χέρι από Κυκλαδίτισσες, μεταξωτά από το Σουφλί, μοτίβα της Κρήτης & κουμπώματα Αθηναίων αργυροχόους! (Φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ