Good News: H Νικόλ Κίντμαν πρωταγωνίστρια στην νέα ταινία του πολυβραβευμένου Γιώργου Λάνθιμου

Μετά τον Κόλιν Φάρελ, ο οποίος θα συνεργαστεί για δεύτερη φορά με τον Γιώργο Λάνθιμο (πρώτη συνεργασία ήταν το εξαιρετικά πετυχημένο «The Lobster»), ένα ακόμη λαμπρό όνομα προστίθεται στο καστ του «The Killing of a Sacred Deer», το οποίο θα ξεκινήσει γυρίσματα μέσα στο καλοκαίρι.

Γραμμένο και πάλι από τον σκηνοθέτη και τον Ευθύμη Φιλίππου, το φιλμ αφηγείται την ιστορία ενός χειρούργου, ο οποίος προσπαθεί να προσθέσει ένα καινούριο μέλος στην οικογένειά του, ένα έφηβο αγόρι. Μόνο που, η συμπεριφορά του αγοριού θα αποδειχθεί προβληματική και θα θέσει σε κίνδυνο την οικογενειακή γαλήνη, γκρεμίζοντας την ιδανική τους ζωή.

Η διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ Νικόλ Κίντμαν θα υποδυθεί τη σύζυγο του Κόλιν Φάρελ στο νέο ψυχολογικό θρίλερ του πολυβραβευμένου Έλληνα σκηνοθέτη.

Πρόσφατα είχε γίνει γνωστό πως ο Κόλιν Φάρελ θα πρωταγωνιστήσει -και πάλι μετά τον «Αστακό»- στο νέο φιλμ του πολυβραβευμένου Έλληνα σκηνοθέτη Γιώργου Λάνθιμου. Το «Ηollywood Reporter» μεταδίδει πως το νέο φιλμ  είναι ένα ψυχολογικό θρίλερ εκδίκησης με υπερφυσικές προεκτάσεις και ο Φάρελ θα ενσαρκώνει έναν επιτυχημένο χειρούργο που προσπαθεί να ενσωματώσει τον έφηβο γιο του στην οικογένεια, αλλά οι ενέργειες του παιδιού θα αναγκάσουν τον πατέρα να κάνει μια αδιανόητη θυσία.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ