Μαριάννα Γουλανδρή- Φίλιππος Λαιμός: Αρχαιοελληνικό πάρτι πριν το γάμο τους στην Ίμπιζα

Η κόρη της Χριστίνας Βαρδινογιάννη και του Γιώργου Γουλανδρή, και ο εφοπλιστής, δευτερότοκος γιος του Νίκου Σ. Λαιμού και της Ειρήνης Λαιμού, όπως αποκαλύπτει η Espresso, κάλεσαν πριν από μερικές ημέρες τους φίλους τους στην Ιμπιζα, στο κλαμπ Blue Marlin, για ένα τριήμερο ξεφάντωμα!

Παρότι το ζευγάρι και οι οικογένειές τους φροντίζουν να μη διαρρέουν πληροφορίες από δεξιώσεις, φίλοι τους πλημμύρισαν το Instagram με φωτογραφίες από το απίθανο αυτό τριήμερο πάρτι στην Ιμπιζα. 

Οπως φαίνεται από τις εικόνες αυτές, η παρέα απόλαυσε παγωμένα κοκτέιλ και ακριβές σαμπάνιες, βουτιές στην πριβέ πισίνα παίζοντας με τους λευκούς και χρυσούς φουσκωτούς κύκνους, ενώ  διοργάνωσε και νυχτερινά πάρτι στα οποία έδωσαν το «παρών» χορεύτριες με μικροσκοπικά κίτρινα μπικίνι και 20ποντες γόβες!

Μάλιστα, τα dance girls στο τέλος της βραδιάς σχημάτισαν με φουσκωτά γράμματα το επώνυμο «Lemos!». 

Η μέλλουσα νύφη κυκλοφορούσε πάντα απλά ντυμένη αλλά με εντυπωσιακά, πάντα, αξεσουάρ, ειδικά για το πάρτι, όπως μια τεράστια στέκα μονόπετρο, ένα φουσκωτό ροζ στέμμα και αντίστοιχα γυαλιά ηλίου και πότε με το τεράστιο ψάθινο καπέλο της το οποίο έγραφε «Mrs Lemos». 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ