Μητσοτάκης σε Τσίπρα: Σας καθιστώ προσωπικά υπεύθυνο για την ασφάλεια της συγκέντρωσης #Παραιτηθείτε

Κατά μέτωπον επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, για τη στάση τους απέναντι στην απογευματινή συγκέντρωση του κινήματος «Παραιτηθείτε» στο Σύνταγμα, εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, δίνοντας συνέχεια στην κόντρα που έχει ξεσπάσει.
 

«Αυτοί που έχτισαν καριέρες σε αντικυβερνητικές διαδηλώσεις σήμερα αγανακτούν για πολίτες που εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους στην κυβέρνηση, χωρίς καμία υποκίνηση και καμία πολιτική στήριξη» είπε ο κ. Μητσοτάκης από το βήμα της Βουλής κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τον Αναπτυξιακό νόμο που αναμένεται να ψηφιστεί αργά σήμερα το βράδυ, και κατηγόρησε την κυβέρνηση για απροκάλυπτο ταξικό διχασμό.

«Η δημοκρατία δεν κινδυνεύει από πολίτες που διαδηλώνουν ειρηνικά χωρίς να είναι κατ επάγγελμα διαδηλωτές. Κινδυνεύει από όσους εκμεταλλεύτηκαν των θυμό των πολιτών για να προωθήσουν τα κομματικά τους συμφέροντα», πρόσθεσε και συμπλήρωσε: «Είναι προσωπικά υπεύθυνος ο Αλέξης Τσίπρας για την ασφάλεια των πολιτών που θα διαδηλωσουν».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ