Τα 10 top καλοκαιρινά events στην Ευρώπη που φερνουν χαρά ή ανεβάζουν την αδρεναλίνη

Φέτος το καλοκαίρι ταξίδεψε στην Ευρώπη και παρακολούθησε μερικά από τα πιο συγκλονίστηκα φεστιβάλ και εκδηλώσεις! Τι καλύτερο από το να συνδυάζεις τις καλοκαιρινές σου διακοπές μαζί με όμορφα events; Για εμάς είναι το ιδανικό! Σου παρουσιάζουμε το top 10 της wish list μας:


Φέτος το καλοκαίρι ταξίδεψε στην Ευρώπη και παρακολούθησε μερικά από τα πιο συγκλονίστηκα φεστιβάλ και εκδηλώσεις! Τι καλύτερο από το να συνδυάζεις τις καλοκαιρινές σου διακοπές μαζί με όμορφα events; Για εμάς είναι το ιδανικό! Σου παρουσιάζουμε το top 10 της wish list μας:


1. Sziget Festival, Βουδαπέστη, Ουγγαρία (5-12 Αυγούστου)

Ένα αγαπημένο ευρωπαϊκό μουσικό φεστιβάλ που τα έχει όλα: ένα αξιοπρεπές line up διεθνών καλλιτεχνών, φτηνά ποτά και ατελείωτο ήλιο. Τα φετινά μεγάλα ονόματα είναι οι Blur, Biffy Clyro, Mika και Franz Ferdinand. Τα εισιτήρια δεν πωλούνται έξω, έτσι μπορείς να αποφασίσεις μέχρι και τελευταία στιγμή αν θέλεις να πάς ή όχι.





2. Notting Hill Carnival, Λονδίνο, Αγγλία (25-26 Αυγούστου)

Κάθε Αύγουστο από το 1966 στους δρόμους του Δυτικού Λονδίνου η πόλη ζωντανεύει με Carribean ήχους και μυρωδιές, δίνοντας έναρξη στο μεγαλύτερο street festival της Ευρώπης!






3. Boardmasters, Fistral Bay and Watergate Bay, Cornwall, Αγγλία (7-11 Αυγούστου)

Αυτό το παραθαλάσσιο φεστιβάλ συνδυάζει surf, skate και BMX αγώνες με ένα συναρπαστικό πρόγραμμα με ζωντανή μουσική και κορυφαία ονόματα όπως Ben Howard, Basement Jaxx και The Vaccines.






4. Melt Festival, Ferropolis, Γερμανία (19-21 Ιουλίου)

To δημοφιλές φεστιβάλ Melt της Γερμανίας προσφέρει ένα μίγμα από ροκ συγκροτήματα και DJs. Το φετινό φεστιβάλ καλωσορίζει τους 2 Many DJs, James Blake, Trentemøller, και Mark Ronson!





5. Galway Arts Festival, Galway, Ιρλανδία (15-28 Ιουλίου)

Το Φεστιβάλ παρουσιάζει μια μεγάλη ποικιλία από διεθνείς και ιρλανδούς καλλιτέχνες και περιλαμβάνει προγράμματα με μουσική, θέατρο, εικαστικά, χορό, ομιλίες, συζητήσεις και οικογενειακές γιορτές.





6. Umbria Jazz Festival, Perugia, Ιταλία (5-14 Ιουλίου)

Είσαι τζαζ τύπος; Ε τότε πρέπει να πας στο κορυφαίο jazz φεστιβάλ που πραγματοποιείται στην όμορφη πόλη της Ιταλίας Περούτζια!






7. Τomatina, Buñol, Ισπανία (28 Αυγούστου)

Είναι το απόλυτο event ντομάτας! Μπορεί να ακούγεται βαρετό, αλλά μόνο αυτό δεν είναι! Κάθε χρόνο έχει χιλιάδες συμμετέχοντες επισκέπτονται ην πόλη Buñol για να ρίξουν ο ένας στον άλλον ντομάτες! Ναι, καλά διαβάσατε! Έπειτα από μια ώρα ντοματοπόλεμου, κανόνια νερού τροφοδοτούνται για να σηματοδοτήσουν το τέλος της επίθεσης ντομάτας!




8. Zurich Street Parade, Ελβετία (10 Αυγούστου)

Επισκέψου την Ελβετία για μία από τις μεγαλύτερες techno παρελάσεις στον κόσμο! Είναι ένα γεγονός που μας καλεί να ζήσουμε μαζί την ειρήνη, την αγάπη, την ανεκτικότητα και το σεβασμό. Και κάτι ακόμα: Είναι εντελώς δωρεάν!!



9. San Fermín, Pamplona, Ισπανία (6-14 Ιουλίου)

Είναι ένα εβδομαδιαίο παραδοσιακό πανηγύρι στο βόρειο τμήμα της Ισπανίας και είναι γνωστό για το τρέξιμο των ταύρων. Ωστόσο, συμβαίνουν πολλά περισσότερα εκείνη τη βδομάδα με πυροτεχνήματα και φιέστες που θα σε συναρπάσουν!





10. Palio di Siena, Σιένα, Ιταλία (2 Ιουλίου και 16 Αυγούστου)

Η γοητευτική πόλη της Σιένας στην Τοσκάνη φιλοξενεί δύο ιπποδρομίες κάθε καλοκαίρι. Είναι μια παράδοση και ένα μοναδικό πολιτιστικό φαινόμενο που χρονολογείται από το 1656. Η ιπποδρομία διαρκεί μόνο λίγα λεπτά  και διεξάγεται στην κεντρική πλατεία της πόλης.  Στην ουσία, ο αγώνας είναι ένας διαγωνισμός μεταξύ των διαφόρων περιοχών της Σιένα και η κάθε περιοχή έχει τον δικό της αναβάτη.





Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ