Σοκάρει το βίντεο: Ο σύζυγος μαστιγώνει τη γυναίκα και τον εραστή της με κοινό τους συντοπίτες τους

Αυτή είναι η σοκαριστική στιγμή όπου ένας εξαγριωμένος άνδρας χτυπάει αλύπητα τη γυναίκα του και τον εραστή της.

 Το πρωτοφανές σε αγριότητα περιστατικό συνέβη στην πολιτεία Μπιχάρ της ανατολικής Ινδίας. Ο άνδρας έχει δέσει σε δύο ξύλινους στύλους τα θύματα και τους χτυπάει με μια σιδερένια ράβδο και στη συνέχεια με ένα λάστιχο.

 

Η γυναίκα του που είναι ντυμένη με παραδοσιακή φορεσιά ουρλιάζει και προσπαθεί να ξεφύγει από τα συνεχή ραβδίσματα. Στη συνέχεια ο άνδρας παίρνει ένα λάστιχο και χτυπάει τον εραστή. 

Το αποτρόπαιο θέαμα παρακολουθεί συγκεντρωμένο πλήθος που αποτελείται ακόμα και από παιδιά. Δεν έχει διευκρινιστεί αν το κοινό που παρακολουθεί είναι συγγενείς ή γείτονες.Αξιοσημείωτο είναι πως ο απατημένος σύζυγος έκανε ντιμπέιτ για να αποφασίσει αν θα τιμωρήσει τη γυναίκα του και τον εραστή της. Το πλήθος αποφάσισε ότι τόσο η σύζυγος όσο και ο εραστής ήταν ένοχοι και έπρεπε να τιμωρηθούν.

Μάλιστα οι υποστηριστές του είπαν πως ο άνδρας έκανε το σωστό γιατί έπρεπε να υπερασπιστεί την τιμή της οικογένειάς του.

Το βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα από τον ακτιβιστή Kundan Srivastava ο οποίος δήλωσε έκπληκτος από το γεγονός ότι υπάρχουν άνθρωποι που εγκρίνουν τέτοιες πράξεις οικογενειακής βίας. 

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν η αστυνομία ερευνά την υπόθεση αλλά ο ακτιβιστής λέει ότι αν κάποιος γνωρίζει την ταυτότητα του ζευγαριού πρέπει να καταγγείλει το περιστατικό λέγοντας: «Είμαι κατά της σωματικής βίας και κατά των εγκληματικών πράξεων».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ